MENU

Reacties (0) Lifestyle & Tips

Fietsen met je kindje

fietsstoeltje

De zomer is in aantocht! Dat betekent dat je er lekker op uit kunt gaan om te genieten van de natuur en de zonnestralen. Natuurlijk wil je je kindje het liefst gewoon meenemen, ook als je geen auto tot je beschikking hebt. Gelukkig kom je met de fiets al heel ver, zelfs als je kindje nog niet zo oud is!

Fietsstoeltje

Als je kindje zelfstandig kan zitten kun je hem of haar meenemen op de fiets in een fietsstoeltje. Gezellig voorop zodat je urenlang kunt kletsen tegen en met je kindje en uit kunt leggen wat er allemaal te zien is onderweg. Zorg dat je voor een veilig fietsstoeltje gaat, zoals de Yepp Mini. Hierin zit je kindje stevig vast en wordt hij/zij op de juiste manier ondersteund. Als je kindje groot genoeg is (ca. 1,5 jaar) kun je je kindje achterop vervoeren in een Yepp Maxi fietsstoeltje.

Buggy op de fiets

Als je met je kindje op de fiets ergens naar toe gaat wil je ook op de plek van bestemming je kindje comfortabel kunnen vervoeren. Een buggy met een paraplu-inklapsysteem is hiervoor ideaal! Deze buggy’s zijn ingeklapt een langwerpig pakket en passen op de Cools buggydrager. Deze buggydrager bevestig je aan de linkerkant van je fiets (bij de standaard) en zorgt ervoor dat je de buggy moeiteloos met je mee kunt nemen. Zet altijd eerst de buggy op de fiets en plaats daarna pas je kindje in het fietsstoeltje.

bakfiets

Kinderfiets

Als je kindje wat ouder is, is het natuurlijk erg leuk (en handig!) als je kindje een eigen fiets heeft. Wat dacht je bijvoorbeeld van de stoere Cangoo mini bakfiets? Omdat deze bakfiets drie wielen heeft is hij erg stevig en is het geen probleem als je kindje nog zijwieltjes gewend is. Een leuke manier om het fietsen te leren! In de handige bak voorop de fiets gaat de favoriete knuffel gewoon mee tijdens jullie fietstocht. Maar natuurlijk is er ook ruimte genoeg voor een picknickmand of een voetbal! Zo heb je meteen vermaak voor tijdens de rustmomenten.

Fiets jij graag met je kindje?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *