MENU

Reacties (0) Producten

Een roze kinderwagen, helemaal zo gek nog niet!

quinny mood roze kinderwagen
Bron: Quinny Moodd

Verwachten jullie een dochter en is roze helemaal jouw kleur? Wellicht is dan een roze kinderwagen dan wel iets voor je. Roze? Jazeker, want ook in deze kleur is er wat betreft het aanschaffen van een kinderwagen volop keuze. In deze blog showen we je diverse roze kinderwagens in verschillende stijlen. Van zacht roze naar fel roze, veel is mogelijk als het gaat om het uitzoeken van een droomkinderwagen.

Bugaboo

bugaboo buffalo roze kinderwagen

Wat te denken van een roze kinderwagen van het merk Bugaboo? De kleurcode ‘soft pink’ verraad al dat het gaat om een zachte kleur roze. Bugaboo kiest ervoor om het zachtroze te combineren met zwart of grijs en behoudt hiermee haar stijlvolle uitstraling. Of je nu kiest voor een Bugaboo Cameleon³, Bugaboo Bee⁵, Bugaboo Buffalo of een Bugaboo Donkey, al deze stijlvolle ontwerpen zijn verkrijgbaar in de kleur zachtroze.

Silver Cross

silver cross roze kinderwagen

Ook het merk Silver Cross blinkt uit op het gebied van kinderwagens in de kleur roze. Net als Bugaboo kiest Silver Cross voor een zachte kleur roze voor haar kinderwagens. Wel zijn de ontwerpen van Silver Cross kinderwagens totaal verschillend in vergelijking met Bugaboo. Zo heeft Silver Cross traditionele retro kinderwagens in haar assortiment. Bij de kleurkeuze kiest Silver Cross voor een combinatie van roze met zwart of wit.

Quinny Moodd

quinny moodd roze kinderwagen

De Quinny Moodd is een kinderwagen die verkrijgbaar is in een fellere kleur roze. De Quinny Moodd Pink Passion is een limited edition en is de kleurencombinatie bij de kinderwagen roze met wit. Stijl & functionaliteit komen bij deze kinderwagen samen.

Greentom Upp

greentom up roze kinderwagen

In tegenstelling tot de Quinny Moodd heeft de Greenton Upp een zachtroze kleur. Deze roze kinderwagen is verkrijgbaar in kleurencombinaties roze met zwart of wit en is gemaakt van gerecycled materiaal. Hiermee is het de milieuvriendelijkste kinderwagen die er bestaat. Kortom, de groenste kinderwagen in een roze jasje.

Durf jij het aan?

Al deze kinderwagens zijn verkrijgbaar bij Babypark. Een roze kinderwagen is helemaal in trek. Het is opvallend en in ogen van veel mensen gedurfd. Je vindt het helemaal te gek of het is helemaal niks voor jou. Een middenweg bestaat er doorgaans niet. Durf jij het aan?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *