MENU

Reacties (0) Producten

Een nieuwe, ouderwetse kinderwagen

ouderwetse kinderwagen
Bron: Inglesina

Een kinderwagen met grote wielen saai en ouderwets? Welnee! De kinderwagens van Inglesina passen juist uitstekend in het hedendaagse straatbeeld. De kinderwagens zijn comfortabel en gebruiksvriendelijk en zijn uitgevoerd met een nostalgisch design. De kinderwagens lijken inderdaad op de kinderwagens waar onze moeders ons vroeger vol trots in vervoerden, maar op het gebied van kwaliteit zijn ze vele malen verbeterd. Zo kan oma straks achter een kinderwagen lopen die qua design vergelijkbaar is met haar exemplaar van tientallen jaren geleden, maar wel voorzien is van de moderne technieken en snufjes van vandaag de dag. Ook vader en moeder zullen stralen met deze kinderwagen met nostalgische en Italiaanse charme.

Zoals de foto’s van vroeger

We kennen allemaal de babyfoto’s waarop kinderen vanuit een kinderwagen op enorme luchtbanden en een stevige reiswieg ons vrolijk aankijken. Als het aan Inglesina ligt zijn dat de beelden die weer terug gaan komen in het huidige straatbeeld. Inglesina ontwerpt en produceert namelijk kinderwagens met het design van toen en met de moderne technieken van nu. Inglesina combineert met haar kinderwagens het beste van twee tijdperken.

Prachtige details

De luchtbanden van de klassieke Inglesina kinderwagens zijn nauwelijks details te noemen, want zij bepalen voor een groot gedeelte het design van de kinderwagen. Maar is je oog ook al gevallen op de schattige gordijntjes die je kindje beschermen tegen regen en zonnestralen? Of de prachtige versiering aan de zijkanten van de reiswieg en de spaken in de wielen van chroom?

Zowel een reiswieg als een buggyinzet

Voor de meeste Inglesina kinderwagens is een bijpassende buggyinzet verkrijgbaar. Het onderstel in combinatie met de perfect afgewerkte reiswieg gebruik je meestal totdat je kindje ongeveer zes maanden is. Daarna is je kindje uit de reiswieg gegroeid en kan je kindje meestal al zitten. Inglesina heeft voor vrijwel ieder onderstel een bijpassende buggyinzet ontworpen. Hier kan je kindje rechtop in zitten om zo meer van de wereld te ontdekken. De buggyinzet kan zowel naar jou toe als van je af gericht gebruikt worden.

Video

Inglesina maakte een prachtige video over een grote zus die vol verwachting uitkijkt naar de komst van de baby in hun gezin en het moment waarop de Inglesina kinderwagen in gebruik kan worden genomen.

Je ziet de stijlvolle Inglesina Ottutto Deluxe Sorrento voorbijkomen op de bovenstaande beelden. Welke Inglesina kinderwagen is jouw favoriet?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *