MENU

Reacties (2) Babyuitzet

Een boxmatras, nodig of niet?

Boxmatras
Bron: Little Dutch

Hoewel een box geen bedje is, is het wél een plaats waar je kindje veel tijd door zal brengen. Daarom is het belangrijk dat je kindje op een veilige en comfortabele ondergrond ligt. Een boxmatras onder het boxkleed zorgt hiervoor. Wanneer je een heel dik boxkleed hebt voor je kindje is een boxmatras onder het boxkleed niet per se noodzakelijk, maar het biedt je kindje absoluut meer comfort.

Een comfortabel boxmatras

Ons assortiment boxmatrassen bestaat uit diverse soorten. Er zijn matrassen voor de box verkrijgbaar die qua dikte en comfort te vergelijken zijn met een matras voor in een ledikant. Kijk maar eens naar de ABZ boxmatrassen. Wanneer je een passende molton en hoeslaken gebruikt voor dit boxmatras houd je het matras gemakkelijk schoon en zal je kindje hier heerlijk op kunnen liggen. Boxmatrassen kunnen niet worden uitgewassen in de wasmachine maar in veel gevallen wel worden gereinigd met een natte doek. Voor optimaal comfort gebruik je altijd een boxkleed bovenop het boxmatras.

Kies een boxmatras in de juiste maat

De boxmatrassen van Jollein zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, vormen en maten. Zo is er zelfs een boxmatras voor een ronde box verkrijgbaar! De rechthoekige boxmatrassen van Jollein zijn geschikt voor boxen met een standaard maat, net zoals het boxmatras van Bebe-Jou. In de productspecificaties van de boxen kun je de binnenmaat van de box vinden zodat je precies weet welk boxmatras je nodig hebt voor jouw box.

Heb je nog een vraag over boxmatrassen? Laat dan een reactie achter onder dit bericht of kom langs in één van onze megastores.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

2 Reacties op Een boxmatras, nodig of niet?

  1. Babypark schreef:

    Hoi Susanne, het is mogelijk om een boxmatras op maat te laten maken. Hiervoor kunt u kiezen voor een dikte van 4 of 6 cm. Als u hier interesse in heeft kunt u contact opnemen met onze Verkoopafdeling via 0488 488 888 of langskomen in één van onze megastores. Helaas is er geen passend hoeslaken voor de afmeting van 80 x 80 cm verkrijgbaar.

  2. Susanne schreef:

    Ik ben op zoek naar een Boxmatras met een afneembare hoes voor een box met binnenmaat 80×80. Dus eigenlijk een dikke speelmat. Is dit verkrijgbaar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *