MENU

Reacties (0) Producten

De voordelen van een Swing!

4Moms Mamaroo 3.0 Swing
Bron: 4Moms

Een swing is een schommelwieg waarin je kindje lekker tot rust kan komen. De zachte schommelbewegingen van de swing geven je kindje een ontspannen gevoel. In deze blog laten we je de functies en mogelijkheden van swings zien. Lees je mee?

Verschil swings en wipstoelen

Je vraagt je misschien af wat nu precies het verschil is tussen swings en wipstoelen? Tussen sommige swings en wipstoelen zit weinig verschil omdat er bijvoorbeeld ook wipstoelen zijn die al veel functies van een swing hebben. Echter is het grootste verschil dat een wipstoel pas gaat schommelen als een kindje zelf beweegt en een swing gewoon een functie heeft waarmee je de schommelstoel kan laten schommelen. Je kindje hoeft daar dus niets voor te doen. Bij een swing wordt gebruik gemaakt van netstroom of batterijen.

Functionaliteiten van de swing

Babypark heeft verschillende merken swings in haar collectie. Bekende merken zijn Chicco, Joie, 4moms en Ingenuity. Ieder merk swing heeft weer een andere vormgeving en andere functionaliteiten. Een swing is in de meeste gevallen geschikt vanaf geboorte. De meeste swing hebben een verstelbare rugleuning in meerdere standen. Vaak beschikt een swing ook over een trilfunctie en wat slaapliedjes. Sommige swings zijn zelfs met een app te besturen, zoals de 4Moms Mamaroo 3.0 Swing. Dat is nog eens luxe! Kijk onderstaand filmpje om nog meer te weten te komen over de 4Moms Mamaroo 3.0 Swing.

Makkelijk te verplaatsen

Swings kun je het beste gewoon thuis gebruiken. Dat komt omdat ze over het algemeen best groot zijn en veel ruimte in beslag nemen. Ook zijn ze in de meeste gevallen niet inklapbaar, wat het lastiger maakt om de swing mee te nemen. Wel zijn er swings, zoals de Joie Serina 2 in 1 Swing, die extra gemakkelijk te verplaatsen zijn dankzij een handvat aan de voorkant en wieltjes aan de achterkant. De meeste swings werken op batterijen. Sommige swings hebben zelfs de mogelijkheid om zowel op batterijen als op netstroom te werken. Zo kun je de swing echt overal en waar je maar wilt gebruiken!

Houd onze blog goed in de gaten want binnenkort verschijnt er een artikel over de overeenkomsten en verschillen tussen de swings uit ons assortiment.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *