MENU

Reacties (0) Producten

De UPPAbaby Vista kinderwagen, voor het hele gezin

uppababy
Bron: UPPAbaby

Ken jij de nieuwe UPPAbaby Vista Kinderwagen al? Nee? Lees dan snel verder en maak kennis met deze multifunctionele en praktische kinderwagen. Een stabiel frame, soepel bestuurbare wielen en een zeer grote zonnekap maken de kinderwagen prettig in gebruik. Bovendien kan de UPPAbaby Vista kinderwagen ingeklapt zelfstandig staan, dat is nog eens handig!

One for all

De UPPAbaby Vista kinderwagen is een unieke kinderwagen waarmee je één, twee of zelfs drie kunt vervoeren en je ook nog profiteert van een ruime boodschappenmand voor alle spulletjes die je onderweg nodig hebt. Dit slimme concept samen met alle verkrijgbare accessoires maken deze kinderwagen een must-have voor moderne ouders met een groeiend gezin.

Veel mogelijkheden

Met de UPPAbaby Vista kinderwagen heb je veel verschillende mogelijkheden om er met één, twee of zelfs met drie kindjes op uit te gaan. In de onderstaande afbeelding die je de diverse mogelijkheden voor wanneer je de kinderwagen gebruikt voor twee kindjes. Met behulp van een meerijdplankje creëer je gemakkelijk plek voor een derde. Ga je met één kindje op stap? Dan kun je de tweede zitting er gewoon af halen.

uppababy

Verkooppunten

De UPPAbaby Vista kinderwagen is verkrijgbaar bij Babypark. De kinderwagen wordt standaard geleverd met een reiswieg en een peuterzitje. Een extra reiswieg en een tweede zitje zijn apart verkrijgbaar. Zo bepaal je zelf of je een duo- of een tweelingkinderwagen van de UPPAbaby Vista wilt maken. De kinderwagen wordt geleverd inclusief muggennetten en regenschermen.

Wat vind jij van de UPPAbaby Vista kinderwagen?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *