MENU

Reacties (0) Babykamer inspiratie

De top 5 modernste babykamers uit ons assortiment!

Babykamer Stapelgoed Loft
Bron: Stapelgoed

Houd jij van een babykamer die lekker eigentijds is? Niet eentje die je al jaren “standaard” is, maar meer een babykamer met echt een uniek design? Dan vind je in deze blog inspiratie voor moderne babykamers.

Babykamer Lars

Babykamer Lars

De babykamer Lars heeft een moderne look. Dit komt voornamelijk door de schuine pootjes onder het ledikant, de commode en de kast. Verder zijn de meubels geheel strak vormgegeven, wat ook een kenmerk is van een moderne babykamer. De babykamer is gemaakt van MDF-plaatmateriaal en daarbij is gebruik gemaakt van massief beukenhouten spijlen. De complete babykamer, dus met ledikant, commode en kast, is verkrijgbaar voor €999,-.

Babykamer Worker

Babykamer Worker Wit

De babykamer Worker wit heeft een heel bijzonder design. De meubels zijn gemaakt van vurenhout aan de buitenzijde en aan de binnenzijde is ook MDF-plaatmateriaal verwerkt. De babykamer heeft vierkante metalen handgrepen en wat deze babykamer zo uniek en modern maakt zijn de metalen poten. De babykamer Worker Wit is compleet verkrijgbaar voor €1299,-.

Babykamer Liv

Babykamer Liv

Ook de babykamer Liv heeft een moderne uitstraling dankzij de uitstaande pootjes. De meubels van deze babykamer zijn praktisch in gebruik en bieden voldoende opbergruimte. Dit komt ook door de drie grote laden van de commode waar je veel spulletjes in op kan bergen. Verder zijn de kast en commode ook voorzien van een softclose systeem. Deze babykamer is verkrijgbaar in de kleur naturel en is compleet verkrijgbaar voor €999,-.

Babykamer KidsFactory Montana

Babykamer KF Montana Wit

De babykamer KF Montana Wit is een serieuze optie voor wanneer je niet zoveel ruimte hebt op je babykamer. De babykamer heeft een uniek en modern design wat vooral komt door de structuur van het hout en de schanieren. De schanieren zijn namelijk niet meespoten in de kleur van de babykamer maar hebben de natuurlijke look. De babykamer komt wat robuust over maar wanneer je goed gaat kijken zie je dat bijvoorbeeld het ledikant eigenlijk heel smal is (67 cm breed). De babykamer is compleet te verkrijgen voor €999,-.

Babykamer Stapelgoed

Babykamer Stapelgoed

Nieuw in ons assortiment is de babykamer van Stapelgoed. Het unieke aan deze babykamer is dat het ledikantje een totaal andere stijl heeft dan de commode en de kast. Het ledikant is namelijk gemaakt van metaal terwijl de commode en kast van massief hout zijn gemaakt. De commode en kast zijn voorzien van wel hele unieke handvaten, namelijk: leren lussen. Dat is nog eens leuk! Het mooie aan deze babykamer is dat er ook een aparte lade op wielen verkrijgbaar is die je onder de kast of het bureau kan schuiven. Deze babykamer is compleet verkrijgbaar voor €1397,-.

Moderne touch

Je kunt de babykamer natuurlijk ook inrichten met wat algemenere meubels, maar dan door de styling de babykamer toch een moderne look geven. Dit kan heel goed met decoratie. Zo kun je bijvoorbeeld een moderne muursticker gebruiken of een lamp die helemaal naar de mode van deze tijd is. Probeer creatief te denken zodat je je niet alleen focust op een modern design van de meubels van de babykamer.

Welke moderne babykamer vind jij het leukst?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *