MENU

Reacties (0) Babykamer inspiratie

De Stokke® Home™ collectie, praktisch & ruimtebesparend!

Stokke Home
Bron: Stokke®

Ben je op zoek naar een uniek design voor de meubels van je babykamer? Dan ben je bij de Stokke® Home™ collectie aan het goede adres. Stokke® Home™ heeft daarnaast ook goed meegedacht over de wat kleinere babykamertjes. Door hier handig op in te spelen met een commode die op meerdere meubels te bevestigen is, wordt de Stokke® Home™ collectie ook interessant voor een kleinere babykamer.

De stijl van de meubels

De stijl van de meubels van de Stokke® Home™ collectie is strak te noemen. Het voordeel van de Stokke® Home™ is dat deze collectie op vele manieren gecombineerd kan worden en lang te gebruiken is. Het Stokke® Home™ bed is te gebruiken vanaf de geboorte (met wieg) tot en met ongeveer 5 jaar. Zo heb je dus erg lang plezier van je aankoop.

Wieg

De Stokke® Home™ collectie heeft een praktische en ruimtebesparende insteek. Je kunt verschillende onderdelen namelijk goed met elkaar combineren. Zo is het wiegje te gebruiken met de meegeleverde wiegstandaard, maar kan het wiegje ook tussen de zijwanden van het bed worden geklemd. Hiernaast past precies het losse commodeblad. Zo heb je een wiegje en commode in één bed. Allemaal erg dichtbij en handig dus.

Stokke Home

Bureau

Maar wat doe je dan met de standaard van de wieg? Deze is weer te gebruiken als basis voor een eventueel bureau. Wanneer je namelijk het commodeblad omdraait kun je deze op de standaard van de wieg klemmen, ét voila, je hebt direct een bureau.

Stokke Home

Ladekast

Vind je een commode met laadjes toch een beter idee? Ook daar is een oplossing voor. De los verkrijgbare Stokke® Home™ ladekast kan namelijk ook dienen als basis voor het commodeblad. Heb je geen commode meer nodig? Dan komt een ladekast altijd van pas natuurlijk! De ladekast is voorzien van drie lades die allemaal een verschillende grootte hebben. Nog een praktisch detail: de ladekast loopt niet helemaal door tot onderaan, dus kun jij er met je voeten onder staan wanneer je je kindje wilt verzorgen op de commode, erg handig dus!

Stokke Home

Bed

Het Stokke® Home™ heeft leuke uitbreidingsmogelijkheden. Je kunt hem namelijk gebruiken als ledikant, maar ook als een heus peuterbed. Dan hoef je namelijk alleen maar de zijkanten van het bed af te halen, en hij is omgetoverd tot peuterbed. Vind je dat nog een te grote stap in één keer? Kies dan voor de Stokke® Home™ bed zijsteun. Dit zorgt ervoor dat je kindje wel zelf het bed uit kan maar ’s nachts toch enigszins bescherming heeft tegen het uit bed vallen.

Stokke Home

Speelhuis/bank

Het bed van de Stokke® Home™ collectie is ook nog eens om te bouwen tot bank en zelfs tot speelhuisje. Laat je één zijkant aan het bed, dan kun je een leuke bank creëren door kussens tegen de andere zijkant aan te leggen. Wil je geen bank maar liever een fijne speelplaats voor je kindje? Bouw het bed dan om tot speelhuisje. Hiervoor is een speciaal dak en een tent te koop. De tent is voorzien van gordijnen, raampjes en een opbergvak. Lang leve de Stokke® Home™ collectie!

Stokke Home

Bestelinformatie

Ben je helemaal overtuigd van de Stokke® Home™ collectie? Kom dan snel naar één van onze Babypark megastores om de producten te bewonderen. De Stokke® Home™ collectie is ook eenvoudig online te bestellen.

Wat vind jij van de praktische en ruimtebesparende Stokke® Home™ collectie?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *