MENU

Reacties (0) Producten

De nieuwe Maxi-Cosi Stella kinderwagen

Maxi Cosi Stella kinderwagen
Bron: Maxi-Cosi

Deze zomer konden we bij een reclamestunt van Volkswagen al een glimp opvangen van de nieuwe kinderwagen van Maxi-Cosi: de Maxi-Cosi Stella kinderwagen. Vanaf nu is deze veelzijdige all terrain kinderwagen online te bestellen en binnenkort is de Maxi-Cosi Stella kinderwagen te bewonderen en uit te proberen in onze megastores.

Smal en compact

Met een breedte van slechts 55 cm is de Maxi-Cosi Stella beslist een smalle kinderwagen te noemen. Smalle gangpaden in de supermarkt of een krappe bocht in de woonwijk vormen geen enkel probleem voor deze kinderwagen. De grote met foam gevulde banden zijn geschikt voor iedere ondergrond en kunnen niet lek gaan. De kinderwagen is in te vouwen tot een compact pakket dat zelfstandig kan staan en weegt 13,5 kg.

Een 3-in-1 reissysteem

De Maxi-Cosi Stella is een heel praktisch 3-in-1 reissysteem vanaf de geboorte van je kindje totdat hij 4 jaar is en naar school gaat. Op het onderstel van de kinderwagen kan behalve het omkeerbare zitje ook een Maxi-Cosi baby autostoeltje of een Maxi-Cosi reiswieg worden bevestigd. Hier zijn geen losse adapters voor nodig. Wist je trouwens dat je de reiswieg kunt invouwen tot een heel compact pakket? Zo neemt de reiswieg nauwelijks ruimte in wanneer je hem niet gebruikt.

Een scala aan kleuren

De Maxi-Cosi Stella kinderwagen is in diverse kleuren verkrijgbaar. Deze kleuren matchen perfect met de andere Maxi-Cosi producten zodat je volop keus hebt bij het kiezen van de juiste accessoires voor de kinderwagen.

Bekijk de video!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *