MENU

Reacties (0) Babykamer inspiratie

De mooiste babykamers tot €600,-

goedkope babykamer

Wist je dat een mooie babykamer helemaal niet duur hoeft te zijn? In deze blog zetten we een aantal betaalbare babykamers op een rij. Op de grote foto bovenaan dit artikel zie je de Babykamer Ralph Wit. Deze babykamer is het bewijs: een mooie babykamer hoeft helemaal niet duur te zijn! De Babykamer Ralph biedt veel opbergruimte en is dankzij de neutrale witte kleur gemakkelijk te combineren met diverse kleuren.

goedkope babykamer

Babykamer Ravenna Grijs

De Babykamer Ravenna Grijs is een neutrale babykamer die zowel voor jongens als voor meisjes ingericht kan worden. De grijze kleur met houtstructuur geeft de babykamer een stoere uitstraling maar dankzij de fijne handgrepen zijn de meubels tegelijkertijd heel schattig en geschikt voor het inrichten van een sfeervolle babykamer.

goedkope babykamer

Babykamer Vittoria

De babykamer Vittoria is verkrijgbaar in zowel het grijs als het wit. De Babykamer Vittoria Grijs heeft een stoere houtstructuur en de Babykamer Vittoria Wit is uitgevoerd in een frisse, witte kleur. Op de foto hierboven zie je de grijze versie van de Babykamer Vittoria, hieronder zie je de witte uitvoering. Zoals je ziet zijn de meubels vormgegeven met weinig poespas en extra details zodat er strakke, neutrale meubels overblijven. Hierdoor is de Babykamer Vittoria uitstekend te combineren met allerlei stijlen.

goedkope babykamer

Al de getoonde babykamer zijn verkrijgbaar als set van een commode, linnenkast en een ledikant van 60 x 120 cm. Deze complete set heb je in al deze gevallen voor minder dan €600,-. De babykamers zijn zowel in onze megastores als online op Babypark.nl te bestellen.

Welke babykamer is jouw favoriet?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *