MENU

Reacties (0) Test & Onderzoek

De meest innovatieve babyproducten van 2017

Witlof For Kids Tuck-Inn beddengoed
Bron: Witlof for Kids

Ieder jaar wordt tijdens de Negenmaandenbeurs bekend gemaakt wie dat jaar de winnaars zijn van de Baby Innovation Award, de Oscars onder de babyproducten. Inmiddels zijn ook de winnaars van dit jaar bekend! Na tal van inzendingen streden diverse innovatieve babyproducten in zeven verschillende categorieën om een jaar lang de titel ‘meest innovatieve product’ te mogen dragen. En uiteraard delen we graag de uitkomst met jou. Kijk je met ons mee?

Mobility

In de categorie Mobility mag het fietszitje Thule Yepp Nexxt Maxi zich een jaar lang het meest innovatieve product noemen. Dit innovatieve fietszitje heeft deze verkiezing gewonnen dankzij de slimme magnetische sluiting en de eenvoudig monteerbare beugel.

Tavel & Safety

De Mippaa Stair Trainer is in de categorie Travel & Safety als eerste geëindigd. Met deze kindertrapleuning creëer je zeer eenvoudig een smalle trapleuning op de juiste hoogte voor je kindje. Zo kan jouw kindje tot vier jaar veilig leren traplopen. Tevens is de Mippaa Stair Trainer ook nog makkelijk te monteren.

Innovatieve babyproducten: Mippaa Stair Trainer

Care

Met behulp van de BabyWatcher kunnen aanstaande moeders nu voortaan zelf hun echo’s maken. De BabyWatcher is de eerste 2-echoscanner voor thuis gebruik ter wereld. Hierdoor heeft dit product dan in de categorie Care de Oscar onder de babyproducten in de wacht gesleept.

Feeding

In de categorie Feeding heeft de 3D-borstkolf Chicture van Horigen gewonnen. Kolven kan op een ontspannen manier dankzij zachte druk, vacuüm en massage. Daarnaast is het ook nog per borst in te stellen.

Furniture & Decoration

Het Tuck-Inn beddengoed van Witlof for Kids heeft in deze categorie alle concurrentie verslagen. Dankzij dit beddengoed heb je nooit meer last losgetrapte dekentjes dankzij het elastiek in het voeteneind. Persoonlijk vind ik het Tuck-Inn beddengoed van Witlof for Kids dankzij het design een absolute aanrader.

Innovatieve babyproducten: Witlof for Kids Tuck-Inn beddengoed

Toys & Gifts

Dankzij de gepatenteerde basisklem is speelgoed van Fun Flex overal te bevestigen. Hierdoor heeft dit speelgoed in de categorie Toys & Gifts ook de winst behaald. Met één klikbeweging haal je alle speeltjes ook weer los.

Green Award

Verh!p babykleding en cadeaudoos van Baby Verhip is uitgeroepen tot meest innovatieve product in de categorie Green Award. In een unieke doorgeefdoos geef jij babykleding cadeau aan kersverse ouders. Als je kindje uit de kleding is gegroeid dat kan je de kleding weer doorgeven in deze doos.

Innovatieve babyproducten bij Babypark

Wil je alle producten in het echt zien? Kom dan vandaag of morgen nog langs op de Negenmaandenbeurs. De Mippaa Stair Trainer en het Tuck-Inn beddengoed van Witlof for Kids zijn daarnaast te bewonderen in één van onze megastores. Je bent van harte uitgenodigd!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *