MENU

Reacties (0) Babykamer inspiratie

De leukste babykameraccessoires #2

Bron: Little Dutch

Wellicht heb je onze blog goed in de gaten gehouden en ook de blogpost gelezen over de leukste babykameraccessoires #1. In deel 1 zijn de accessoires naar voren gekomen die veelal aan de muur van je babykamer te vinden zijn. In deze blog willen we de overige accessoires voor de babykamer eens onder de loep nemen. Lees dus snel verder voor nog meer inspiratie voor je babykameraccessoires.

Lampen

Een babykamer zonder licht is natuurlijk veel te donker en te ongezellig, zeker in de winter. Maar met het licht dat je in je babykamer hebt kun je zeker het verschil maken. Er zijn verschillende lampen, zoals lampen voor aan het plafond, voor aan de muur of staande lampen. Ook zijn er verschillende vormen lampen. Misschien vindt je kindje het wel fijn om de hele nacht door een beetje licht te hebben op zijn/haar kamer, dan is een nachtlampje een goede optie. Babypark verkoopt heel veel verschillende soorten en kleuren lampen om je babykamer nog meer op te vrolijken.

Fotolijstjes

Hoe meer foto’s je hebt van je kindje, hoe leuker natuurlijk. Daarvoor zijn fotolijstjes een leuke manier om je foto’s ook neer te kunnen zetten of op te kunnen hangen. Ook kun je op de babykamer fotolijstjes maken met foto’s van jezelf en je partner en (eventuele) opa’s en oma’s. Zo kun je regelmatig kijken op wie je kindje lijkt. Fotolijstjes zijn er in allerlei soorten en maten. Je hebt fotolijstjes die je kunt ophangen en waar je meerdere foto’s in kwijt kunt. Er zijn echter ook fotolijstjes waar je één foto in kunt doen. Voor een speels effect kun je ook een hoekje maken waar je verschillende fotolijstjes naast elkaar zet. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Memoborden

Heb je veel kaarten gehad voor de geboorte of wil je wat losse foto’s ophangen? Dan is een memobord een ideale manier om al deze kaarten en foto’s op een leuke manier te tonen. Er zijn veel verschillende memoborden te koop bij Babypark. Je hebt zowel varianten voor jongens als voor meisjes maar er zijn ook neutrale memoborden die je voor beide geslachten kunt gebruiken. Er zijn zelfs originele magneetborden te koop waar je alle kaartjes en foto’s op kwijt kunt.

Vloerkleden

Met een vloerkleed kun je de babykamer een stukje extra gezelligheid geven, of juist stoer maken. Er zijn vloerkleden in allerlei soorten, maten en kleuren. Zo zijn er langwerpige vloerkleden maar ook ronde vloerkleden. Je kunt een vloerkleed midden in de babykamer leggen, maar bijvoorbeeld ook vlak voor het wiegje. Het is mooi om een vloerkleed af te stemmen op je babykamer. Heb je een drukke babykamer? Kies dan voor een rustig vloerkleed. Heb je een rustige babykamer, kies dan voor een wat drukker en opvallend vloerkleed.

Kussens

Ook met kussens kun je een babykamer opvrolijken. De meeste kussens zijn vierkant, maar er zijn ook leuke ronde of langwerpige kussens. Wil je een keer wat anders dan anders? Kies dan een kussen met een unieke vorm, zoals een hartje, een ster of een appel. Kussens zijn er in allerlei verschillende printjes. Je hebt drukke kussens met veel kleuren maar ook kussens met één kleur. Zowel van bekende merken zoals Koeka en Baby’s Only als van onbekendere merken verkoopt Babypark kussens om je babykamer mee te decoreren.

Opbergmanden

Hou jij ook niet van rondslingerende spulletjes? Koop dan een leuke mand die je zowel als decoratie en als opbergmand kunt gebruiken. Voor kleinere manden kun je denken aan het opbergen van bijvoorbeeld Zwitsal, zalfjes of een kammetje. Grotere manden kun je gebruiken voor het opbergen van speelgoed of knuffels. Opgeruimd staat netjes en als decoratie is het nog leuk ook!

Genoeg ideeën opgedaan?

We hopen dat je na het lezen van deze twee blogs vol inspiratie voor decoratie in de babykamer veel ideeën op hebt kunnen doen over hoe je jouw babykamer gaat decoreren. We wensen je veel plezier met het decoreren van je babykamer. We vinden het erg leuk als je het eindresultaat met ons deelt op onze facebookpagina!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *