MENU

Reacties (0) Babykamer inspiratie

De leukste babykameraccessoires #1

Bron: Fabsworld

Ben je in verwachting? Proficiat. Er is nu een drukke tijd aangebroken. Je hebt namelijk een heleboel babyuitzet nodig voor je verwachte kindje. Er moet een babykamer gecreëerd worden waar je kindje straks lekker kan slapen. En daarbij horen natuurlijk ook leuke accessoires. Maar, welke accessoires zijn er allemaal om je babykamer op te vrolijken? In deze blog kun je lezen over verschillende mogelijke (muur)accessoires voor het aankleden van de babykamer. Veel plezier alvast met het inrichten en aankleden van je babykamer!

Accessoires afstemmen op je meubels

Het is erg handig om de accessoires van je babykamer af te stemmen op de meubels die je hebt gekocht. Heb je wat drukkere meubels gekocht, hou de accessoires van je babykamer dan rustig. Je hebt er namelijk bewust voor gekozen om de meubels te laten opvallen in je babykamer. Heb je wat rustigere meubels, dan kun je de babykamer een opvallende look geven met je accessoires. Ook kun je de aankleding op de babykamer heel gemakkelijk aanpassen aan het geslacht van je kindje. Wil je de meubels namelijk gebruiken voor eventuele meerdere kindjes in de toekomst? Pas dan je babykamer aan met accessoires door bijvoorbeeld de kleuren roze of blauw te laten terugkomen in je accessoires. Zo hoef je niet voor ieder nieuw kindje weer nieuwe meubels te kopen maar heb je toch een babykamer die afgestemd is op het geslacht van je kindje.

Schilderijen

Vrolijk de kamer op met leuke schilderijen aan de muur. Er zijn schilderijen van canvas maar ook van hout, voor elk wat wils. Vind je één schilderij te weinig, maar wil je wel graag één thema in je schilderijen? Kies dan de 3-in-1 schilderijen. Deze schilderijen kun je naast elkaar hangen maar ook op een speelse manier schuin onder elkaar bijvoorbeeld. Babypark verkoopt allerlei schilderijen van voertuigen en dieren tot letters en leuke teksten.

Kapstokken

Vind je het ook zo handig als je de kleertjes voor je kindje straks al kan klaar hangen voor de volgende dag? Dan is een kapstok erg handig. Er zijn verschillende soorten en maten kapstokken. Heb je veel ruimte in je babykamer? Dan is wellicht een kapstokboom leuk. Je kunt hier naast kleertjes ook erg leuke snuisterijen aan hangen. Heb je niet zoveel plek op je babykamer of wil je alleen maar een klein haakje voor bijvoorbeeld de jas van je kindje? Dan kun je ook kiezen voor kapstokken met één haakje. Kapstokken zijn er bij Babypark in allerlei vormen, maten en printjes.

Meetlatten

Een iets minder voor de hand liggende muurdecoratie op je kinderkamer is een meetlat. Zo kun je makkelijk bijhouden hoeveel je kindje groeit. Je kunt er zelfs door middel van een knijper op aangeven hoe lang je kindje de vorige keer was dat jullie hebben gemeten. De meetlatten zijn allemaal voorzien van leuke figuurtjes en printjes. Omdat een meetlat handig en leuk tegelijk is, is het een echte aanrader!

Spiegels

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is het mooiste van het land? Baby’s vinden het op een gegeven moment interessant om zichzelf te zien. Ze kijken hun ogen uit naar hoe ze er precies uitzien. Daarvoor helpt een leuke spiegel op de babykamer je kindje. Babypark verkoopt zowel spiegels voor aan de muur als losse spiegels waarbij je kindje ook in de box of in de wieg naar zichzelf kan kijken.

Geïnspireerd?

Heb je nog niet genoeg van al die tips over leuke babykameraccessoires? Hou dan onze blog in de gaten. Binnenkort verschijnt het tweede deel van deze blog over de leukste babykameraccessoires.

Welke tips heb jij nog voor de aankleding van de babykamer?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *