MENU

Reacties (0) Babykamer inspiratie

De babykamer van… Yu-Liun!

babykamer inspiratie

Met het inrichten van een babykamer ben je echt concreet bezig met de voorbereidingen op de komst van de baby. Dat geldt zowel voor ouders die na een zwangerschap als voor ouders die na een adoptieproces hun kindje in de armen mogen sluiten. In deze blog nemen we een kijkje in de babykamer van Yu-Liun en geeft zijn moeder antwoorden op vragen over het inrichten van deze mooie babykamer. Lees je mee?

Knuffel

1. Voor wie heb je deze babykamer ingericht?

Onze lieve zoon Yu-Liun, die met 10 maanden bij ons kwam, hij is geboren in Taiwan. In augustus 2015 mochten we hem in onze armen sluiten!

2. Hoe vond je het om de babykamer in te richten?

Geweldig gaaf, we hadden er natuurlijk al jaren naar uit gekeken en dan mag je opeens los gaan, dat was geen straf.

3. Wat is jouw favoriete item uit de babykamer en waarom?

De vintage Retro Roller loopauto! Die moest er sowieso komen, wij vinden ‘m geweldig! Niet alleen mooi maar ook super leuk speelgoed om mee te spelen natuurlijk! Zodra ons zoontje uit z’n bed is stapt hij het liefst gelijk op de auto… geweldig toch!

4. Heb je een favoriet merk voor het inrichten van de babykamer?

Gant is toch wel een beetje mijn favo merk, het is prachtig materiaal wat jaren mee gaat en zo heerlijk zacht. Omdat wij voor een hele strakke meubellijn gekozen hebben, namelijk de Alaska Wit Hoogglans serie, creëer je door de Gant producten en de kalkverf muur toch een klassieke stoere look! Eigenlijk precies wat we voor ogen hadden.

commode

5. Is er verder nog iets wat je wilt vertellen over de babykamer?

De wanden op de babykamer zijn bewerkt met de producten van Pure & Original. Omdat wij dit merk zelf verkopen in ’t KleurHuys in Sliedrecht is het natuurlijk logisch dat wij dit gebruikt hebben. Op de lichtblauwe muur zit kalkverf in de kleur Lagoon Water. Het gebruik van kalkverf op babykamers zie je steeds meer, en terecht want het is zo mooi! Door de kleurnuancering en de extreme matheid in de verf krijg je een zachte, levendige, stoere look. De overige muren hebben we geverfd met krijtverf White.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *