MENU

Reacties (0) Babykamer inspiratie

De babykamer van… Thijmen!

babykamer geel

Grijze meubels en okergele accessoires: uitstekende ingrediënten voor een neutrale babykamer! Tijdens het inrichten van de babykamer wisten de ouders van Thijmen nog niet of hun kindje een jongen of een meisje was. Deze foto’s laten zien dat een neutrale babykamer zeker niet saai hoeft te zijn. Kijk je mee naar de babykamer van Thijmen met meubels die gekocht zijn bij Babypark?

1. Voor wie heb je deze babykamer ingericht?

Op 24 augustus 2015 is na een zwangerschap van 41.1 weken onze knappe zoon Thijmen geboren. Hij mag nu in deze mooie kamer slapen! Vooraf wisten we niet of we een jongen of meisje zouden krijgen. Een leuke verrassing!

2. Hoe vond je het om de babykamer in te richten?

Van tevoren wist ik precies wat ik NIET wilde. Ik wilde laten zien dat een neutrale kamer niet saai en wit hoeft te zijn. Al snel had ik op de site van Babypark de Babykamer Earth Grijs gezien. Deze kamer stond in de winkel hier in de buurt en we waren meteen verliefd. Ik wilde er een leuk behangetje bij en zocht hiervoor dan ook het hele internet af. De kleur die ik koos om het verder mee aan te kleden was okergeel, want dat zag je nog bijna nergens. Dus ik ging op zoek naar spulletjes in die kleur. Dankzij wat handige mensen om mij heen werden een bijpassend kleedje en mandjes gehaakt. De kamer was al snel binnen, maar we moesten eerst nog even klussen. Toen dat klaar was kon ik eindelijk gaan inrichten: het leukste gedeelte van het verhaal!

3. Wat is jouw favoriete item uit de babykamer en waarom?

Mijn favoriete item vind ik moeilijk kiezen. Alles samen maakt het tot een super leuk geheel. De prachtig luxe meubeltjes als basis en daarbij alle losse frutsels, ik vind alles gewoon leuk. Ik heb veel zelf gemaakt zoals het wandbord, de krans en alle accessoires heb ik zelf geverfd.

babykamer geel

4. Heb je een favoriet merk voor het inrichten van de babykamer?

Ik ben helemaal niet van de merken. Ik koop wat ik leuk vind, is dat toevallig een merk, dan is dat zo, maar ik ga er niet naar op zoek. Het ledikantdekentje is van Jollein, maar verder kom je er weinig merk tegen. De losse items heb ik van TiS Lifestyle in dezelfde stijl als het behang.

5. Is er verder nog iets wat je wilt vertellen over de babykamer?

December 2014 kwam onze grote wens uit. Ik was zwanger van ons eerste kindje. De dag voor kerst hadden we onze eerste echo en zagen we een mooi kloppend hartje. Voor ons natuurlijk het mooiste kerstcadeau ooit! Het liefst ging ik meteen winkelen, maar het was nog pril, dus papa is spe vond dat we even moesten wachten. Voor ons was meteen duidelijk dat we het geslacht van ons kindje niet wilden weten tot aan de geboorte. Reacties waren gemengd, vooral leuk natuurlijk. Veel gehoord was ‘zo kun je toch geen leuke babykamer maken, alles moet dan neutraal’. Alsof neutraal niet leuk kan zijn?! Ik wist meteen dat ik geen standaard witte meubeltjes wilde, dat heeft ‘iedereen’. En wat ben ik blij met het resultaat! De reacties zijn allemaal leuk. En zeg nou zelf, het is alles behalve saai!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *