MENU

Reacties (0) Babykamer inspiratie

De babykamer van… Talitha!

babykamer

Op de Babypark Blog laten we regelmatig babykamers zien van onze klanten. Bij Talitha thuis staat een prachtig ingericht babykamer klaar voor hun nog ongeboren dochtertje. Robuuste meubels gecombineerd met zacht roze en een beetje wit maken het kamertje schattig en stoer tegelijk. In deze blog vertelt Talitha over het inrichten van de babykamer én laten we een aantal mooie plaatjes zien. Kijk je mee?

1. Voor wie heb je deze babykamer ingericht?

Ik heb de babykamer ingericht voor ons kleine meisje die wij op 5 januari 2017 verwachten. We noemen haar nu al Puck vanaf het begin, maar de echte naam blijft nog even een verassing! Of wordt het misschien toch wel Puck…

babykamer

2. Hoe vond je het om de babykamer in te richten?

Geweldig, helemaal mijn ding! 2 jaar geleden kochten wij ons huis en hebben wij alles helemaal verbouwd, ook het kamertje dat nu voor ons meisje is. We hadden toen al in gedachten dat dat in de toekomst een babykamer zou worden. Eindelijk was het moment daar.. met 20 weken zwangerschap zijn wij naar Babypark in Kesteren gegaan om ons te gaan oriënteren op een kamertje. Wij waren meteen opslag verliefd op de babykamer Sem Nautic Grey, dus ook maar meteen besteld en een paar weken later werden de meubels geleverd. Eenmaal in elkaar gezet kon het inrichten beginnen. In jullie winkels hebben we genoeg inspiratie op kunnen doen en ook mooie accessoires gekocht voor de aankleding.

3. Wat is jouw favoriete item uit de babykamer en waarom?

Wij zijn vooral verliefd op het totale plaatje! De robuuste stoere meubels, met de lieve en zachte details. Maar als ik dan een favoriet zou moeten opnoemen, is het de kledingkast… Al die mooie lieve kleine kleertjes in de kast, ik hou ervan! Elke dag doe ik hem wel een keer open en kijk ik naar al die kleine kleertjes, en het ruikt ook nog eens zo heerlijk! De kast is ook nog eens lekker ruim dus er kan genoeg in!

babykamer

4. Heb je een favoriet merk voor het inrichten van de babykamer?

Nee, geen favoriet merk. We hebben eigenlijk wel van alles wat.. Vooral veel accessoires en aankleding van Nijntje. En we hebben ook wel wat van Baby’s Only, onder andere het ledikantdeken. Ook de prachtige muurverf in de kleur Old pink is van Baby’s Only. Ook deze hebben wij bij Babypark gekocht.

5. Is er verder nog iets wat je wilt vertellen over de babykamer?

Wij zijn vooral heel erg blij met het eindresultaat van de prachtig kamer en tevens met de box die wij bij Babypark hebben gekocht. Ook voor de aankleding en kleine details kun je daar terecht, er is voor iedereen wat wils. Voor ons is het nu aftellen totdat wij ons kleine meisje mogen verwelkomen en haar haar mooie lieve kamertje mogen laten zien.

babykamer

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *