MENU

Reacties (0) Babykamer inspiratie

De babykamer van… Syll!

Babykamer monochrome

Monochrome is één van de huidige trends op het gebied van babykamers. Je hebt ze vast al eens voorbij zien komen: de babykamers die zijn ingericht met zwart-witte accessoires en grafische prints. In deze blog nemen we een kijkje in de monochrome babykamer van Syll en vertelt de moeder van Syll over het kamertje. Kijk je mee naar deze moderne en stoere babykamer?

1. Voor wie heb je deze babykamer ingericht?

Ik heb de babykamer ingericht voor ons zoontje Syll, hij is geboren op 28 mei 2015 en inmiddels tien maanden oud.

2. Hoe vond je het om de babykamer in te richten?

Het is super leuk om de babykamer in te richten! Syll heeft een oudere broer, Fynn, van ruim drie jaar en de meubels van de babykamer van Fynn hebben wij gebruikt op het kamertje van Syll. Dat zijn direct ook de enige overeenkomsten, de babykamer van Fynn zag er geheel anders uit. De meubels en uiteraard alle andere zaken welke aangeschaft moeten worden, hebben wij in 2012 gekocht bij Babypark in Zaanstad. De keuze viel al snel op de meubels Alaska Wit Hoogglans, waarvan wij het ledikant, de commode, de kledingkast en het wandplankje hebben gekozen. Ideaal om te combineren met iedere gewenste aankleding voor de babykamer. En daarnaast past het perfect bij de inrichting van ons huis.

Babykamer monochrome

3. Wat is jouw favoriete item uit de babykamer en waarom?

De gehele aankleding van de babykamer is favoriet! Monochrome spreekt mij enorm aan, zowel qua babykamer als babykleding.

4. Heb je een favoriet merk voor het inrichten van de babykamer?

In eerste instantie had ik de babykamer met wiegje (i.p.v. ledikant) geheel anders aangekleed. Tijdens de zwangerschap van Syll viel mijn oog op de ankercollectie van Baby’s Only, deze heb ik aangeschaft en de babykamer mee aangekleed. Stond enorm leuk! Toen ik op zoek ging naar leuke ledikantdekens viel mijn keuze op geheel wat anders. Van maritiem naar monochrome waarbij ik verschillende favoriete merken heb gebruikt!

5. Is er verder nog iets wat je wilt vertellen over de babykamer?

Ik wil graag als tip meegeven aan (aanstaande) ouders dat je naast het bezoeken van een vestiging van Babypark enorm veel inspiratie op kunt doen op bijvoorbeeld Instagram of Pinterest. Het is absoluut de moeite waard om daar eens een kijkje te nemen!

Babykamer monochrome

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *