MENU

Reacties (0) Babykamer inspiratie

De babykamer van… Sten!

Babykamer

Het inrichten van een babykamertje is een heel leuke, maar niet altijd even gemakkelijke klus. Daarom laten wij op de Babypark Blog foto’s zien van de babykamers van onze klanten zodat jij inspiratie op kunt doen voor het inrichten van jullie babykamer. In deze blog zie je foto’s van de babykamer van Sten en vertelt zijn moeder het verhaal achter deze babykamer. De meubeltjes in deze gezellige babykamer zijn een combinatie van de Vittoria Wit en de Vittoria Grijs serie en zijn gekocht bij Babypark.

Babykamer inspiratie

1. Voor wie heb je deze babykamer ingericht?

Deze babykamer is van ons zoontje Sten. Hij is alweer ruim 9 maanden oud.

2. Hoe vond je het om de babykamer in te richten?

Ik was superblij dat we na lang wachten, vele ziekenhuisbezoeken en een moeilijke start van de zwangerschap eindelijk een babykamertje in mochten richten! Ik wilde dat het helemaal perfect zou worden en had al snel in gedachten dat ik iets wilde met een houtlook in combinatie met wit. Omdat de meubels in ons huis allemaal erg strak zijn wilde ik ook dat het babykamertje daarbij zou passen. Dat viel nog niet mee. Bij Babypark in Kesteren zagen we uiteindelijk twee kamertjes naast elkaar staan, een volledig grijs (houtlook) kamertje en een volledig wit kamertje. Ik riep meteen dat de combinatie van twee kamertjes perfect zou zijn! In de showroom haalden we een lade uit de commode van het witte kamertje en plaatsten dit in het grijze kamertje. Dat zag er prachtig uit. We vroegen aan de verkoopster of er mogelijkheden waren om zo ons perfecte kamertje te bestellen. Uiteindelijk bleek het mogelijk te zijn om extra witte kastdeuren te bestellen en extra witte ladefronten. We bestelden dus het grijze kamertje met de extra witte onderdelen. We werden goed geholpen in de winkel en de verkoopster liep met ons de hele winkel door om te kijken wat we allemaal nog meer nodig hadden. Ook werd ons verzekerd dat als het alsnog mis zou gaan we alles terug mochten brengen. Het werd uiteindelijk helemaal zoals we in gedachten hadden en het kamertje staat alweer een jaar te pronken in ons huis!

3. Wat is jouw favoriete item uit de babykamer en waarom?

De baby die erin ligt natuurlijk! 😉 Ik kan eigenlijk niet kiezen. Het is vooral de combinatie van alle spullen bij elkaar!

4. Heb je een favoriet merk voor het inrichten van de babykamer?

Ik vond de spulletjes van Baby’s Only erg mooi. We wisten al dat we een jongetje zouden krijgen en ik vond de kleur Stone Green van dat merk erg mooi en ook eens iets anders dan blauw. We hebben er het ledikantdekentje en de aankleedkussenhoes van. Daarnaast hebben we de mintgroene mobiel en knuffel van het merk Nattou. Deze kleuren vond ik erg mooi en fris passen bij het Stone Green van Baby’s Only.

Babykamer

5. Is er verder nog iets wat je wilt vertellen over de babykamer?

We hebben ervoor gekozen om het kamertje erg neutraal te houden en daarbij kleuraccenten te gebruiken door middel van accessoires. Zo kunnen we makkelijk een keer van (accent)kleur veranderen. Door de ‘stone green’ kleur, gecombineerd met andere groenkleuren en een piepklein beetje blauw is het een stoere jongenskamer geworden. Door de witte klamboe boven het ledikantje is het toch ook weer lief. De stoel is een oude stoel die pap opnieuw gestoffeerd heeft. Mijn moeder heeft het kussentje met sterretjes erop gemaakt. Dit stofje komt op meerdere plekken terug. Ook heeft ze een maan en een ster gemaakt van sterretjesstof, die hangen aan de lamp. Verder heeft ze op lakentjes (die vroeger van mij zijn geweest) leuke lintjes genaaid met sterretjes en andere patroontjes. Het schilderijtje wat aan de muur hangt heb ik zelf gemaakt en is geïnspireerd op het geboortekaartje. De grijze kleur van het hout van het kamertje komt ook weer terug in het geboortekaartje! De prachtige koalaknuffel die op het schapje staat kreeg ik cadeau van mijn vriend toen we zwanger waren en zelf vond ik in de winkel het bordje met de perfecte groene kleur en de zeer toepasselijke tekst: ‘Little things make big days.’

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *