MENU

Reacties (1) Babykamer inspiratie

De babykamer van… Seira!

babykamer

In deze blog nemen we een kijkje in de vrolijke regenboogkamer van Seira. Seira’s kamer is ingericht met de meubels van de Jersey Wit Babykamer. Zowel de meubels als veel accessoires die je in deze babykamer ziet zijn verkrijgbaar bij Babypark. Kijk mee naar deze kleurrijke babykamer en laat je inspireren!

Babykamer

1. Voor wie heb je deze babykamer ingericht?

Dit is het kamertje van Seira, ze is geboren op 16 augustus 2015.

2. Hoe vond je het om de babykamer in te richten?

Ik heb al jaren gedroomd over dit kamertje. Iets met een regenboog! Vrolijk kleurrijk en origineel. Toen het echt tijd was voor de kamer kwamen de ideeën meer naar voren. Een muurschildering zou het thema echt duidelijk laten schitteren. Ik heb ieder dingetje met zorg uitgezocht. Alles is aangepakt in de kamer dus ook de vloer en de muren zijn opnieuw gestuukt en gesaust. Met de dozen op de kast zijn we weken mee bezig geweest en de gele gordijnen waren al helemaal bijna onmogelijk om te vinden! Heerlijk zo’n avontuur! Ik zou er mijn beroep van kunnen maken. Bij het kijken naar meubels heb ik veel gelet op stevigheid. Iets wat bij babykasten niet altijd vanzelfsprekend is kwam ik achter!

3. Wat is jouw favoriete item uit de babykamer en waarom?

Ik ben het meest trots op mijn zelfgemaakte regenboog boven haar ledikantje. Ik moest al met 25 weken stoppen met werken en moest rusten. Zodoende had ik veel tijd voor het kamertje. Seira vindt het ook prachtig en kijkt er alsmaar naar. Een mooier compliment kan je niet krijgen als mama!

4. Heb je een favoriet merk voor het inrichten van de babykamer?

Ik heb gekozen voor veel spulletjes van Koeka. Goede kwaliteit, veel leuke kleuren, effen maar wel met een structuur. Ik heb niet alles in dezelfde kleur van Koeka want dat is te saai! We hebben zacht roze en paars als aankleedkussenhoes en ook dubbeldekens voor het ledikantje in aqua, groen, fuchsia en oranje. In de box ligt een Koeka boxkleed maar die staat in de woonkamer.

5. Is er verder nog iets wat je wilt vertellen over de babykamer?

Kleuren zijn belangrijk voor de ontwikkeling van baby’s. Wij willen ouders laten zien dat ook veel kleur een rustige uitstraling kan hebben. Wij hebben daarom ook gekozen voor effen vlakken in de kamer en 1 eyecatcher. Printjes zouden het rommelig gemaakt hebben. Met leuke accessoires wordt het altijd gezellig! Ook het geboortekaartje was in regenboog stijl (en zelfgemaakt.) Leuk hoe familie en vrienden het thema oppikken en leuke bijpassende cadeaus zoeken of laten maken. Wij zijn super blij met hoe de babykamer er uiteindelijk is uit komen te zien en hopelijk heeft ons meisje en nog jaren plezier van!

babykamer

Houd de Babypark Blog in de gaten want er zullen nog veel meer babykamertjes van onze klanten gepubliceerd worden! Wat vind jij van de babykamer van Seira?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

1 Reactie op De babykamer van… Seira!

  1. kyra schreef:

    Wat een prachtig mooi kamertje heeft Seira!
    Haar mama is dol op kleur en regenbogen, dat is zeker te zien 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *