MENU

Reacties (0) Babykamer inspiratie

De babykamer van… Ranomi!

Babykamer

Bij Babypark verkopen we babykamers in allerlei stijlen. Want wat voor de één een droomkamertje is, is het voor de ander toch niet helemaal. Op de Babypark Blog laten wij regelmatig foto’s zien van de babykamers van onze klanten. Zo kun jij zien wat voor een mooie kamertjes je kunt maken met de babykamers uit de collectie van Babypark. In dit blogartikel zie je de babykamer van Ranomi die is ingericht met meubels van de Babykamer Bateau Wit.

babykamer

1. Voor wie heb je deze babykamer ingericht?

Wij hebben deze babykamer ingericht voor ons dochtertje Ranomi van 1 jaar oud.

2. Hoe vond je het om de babykamer in te richten?

Het inrichten van de babykamer was een van de leukste dingen om te doen. Ik kon niet wachten met het uitzoeken van de babykamer! Ik werd ook erg blij toen we Babypark Kesteren binnen liepen.

3. Wat is jouw favoriete item uit de babykamer en waarom?

We hebben niet echt een favoriet item, maar het bankje wilde we er perse bij hebben omdat we dat erg leuk vonden. Ook met de kledingkast zijn we erg blij omdat daar lekker veel in kan.

Babykamer

4. Heb je een favoriet merk voor het inrichten van de babykamer?

Een favoriet merk hebben we ook niet. We hebben dekentjes en het boxkleed van Baby’s Only omdat we de kleur roze mooi vonden. En het vogelhuisje, lampenkapje en de schilderijtjes zijn van Moepa.

5. Is er verder nog iets wat je wilt vertellen over de babykamer?

We hebben babykamer Bateau gekozen omdat we die allebei erg mooi vonden en ook goed bij de stijl van ons huis past. We zijn erg blij met de kamer!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *