MENU

Reacties (0) Babykamer inspiratie

De babykamer van… Owen en Steffie!

Babykamer geel

Vandaag mogen wij de foto’s van de babykamer van Owen en zijn zusje Steffie laten zien op de Babypark Blog. Deze babykamer is ingericht met meubels die gekocht zijn bij Babypark, heeft een geel plafond, een vrolijk behangetje op de muur en comfortabele vloerbedekking. Nieuwsgierig naar het verhaal achter deze babykamer? Lees dan snel verder.

1. Voor wie heb je deze babykamer ingericht?

De kamer hebben we destijds ingericht voor onze zoon Owen (17-10-2012). Voor hem hebben we inmiddels een nieuwe kamer en momenteel slaapt onze dochter Steffie (20-04-2015) op deze kamer.

2. Hoe vond je het om de babykamer in te richten?

Het inrichten van de babykamer ging eigenlijk vrij snel. Via internet had ik me al verdiept in meubelen en dergelijke. We zijn een keer naar Babypark Enter geweest en hebben daar even rondgekeken. Maar omdat ik vrij zeker was van mijn zaak en mijn man en ik redelijk op één lijn zitten qua smaak, was de keuze snel gemaakt. We kozen voor de Babykamer Savigno Wit. Wat betreft behang en verf hebben wij ons laten adviseren door Bosch Verf & Wand in Neede. Zij gaven aan het een kinderkamer moest worden, geen ziekenhuis. Het drukke behang en het gele plafond vond ik dan ook best eng… Maar ben achteraf blij dat we het wel gedaan hebben.

3. Wat is jouw favoriete item uit de babykamer en waarom?

De stoel, deze heeft nog op de kamer gestaan toen ik een baby was. Vanuit deze stoel worden de verhaaltjes voorgelezen, kids op schoot… Heel gezellig.

4. Heb je een favoriet merk voor het inrichten van de babykamer?

Een favoriet merk is er niet. Over de meubels waren we zo te spreken dat we de Savigno serie ook hebben gebruikt voor de nieuwe kamer van onze zoon. Dekentjes heb ik van Koeka en Baby’s Only omdat ik vind dat deze een warme uitstraling hebben.

5. Is er verder nog iets wat je wilt vertellen over de babykamer?

Ik ben nog steeds blij met de kamer en zou het zo weer doen. Tip voor anderen: wees niet te bang, geef het plafond ook eens een kleurtje! Ook van het tapijt heb ik geen spijt, beneden hebben we hout dus boven kunnen ze heerlijk leren kruipen met iets meer grip.

kinderkamer

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *