MENU

Reacties (0) Babykamer inspiratie

De babykamer van… Mina!

Babykamer inspiratie

Vind jij het ook altijd zo leuk om babykamers van anderen te zien? Dan vind je deze rubriek ‘De babykamer van…’ vast leuk! In deze rubriek laten wij de babykamers van onze klanten zien. In deze blog zie je de lieve meisjes babykamer van Mina en geeft haar moeder antwoord op 5 vragen over de babykamer. Kijk je mee?

Babykamer meisje

1. Voor wie heb je deze babykamer ingericht?

Deze kamer is ingericht voor ons kleine prinsesje Mina. Zij is op 09-12-’15 geboren.

2. Hoe vond je het om de babykamer in te richten?

Ik vond het spannend. Want van een stoere kamer omschakelen naar een lieve kamer was best moeilijk. Maar het inrichten was net zo leuk als bij haar broer.

3. Wat is jouw favoriete item uit de babykamer en waarom?

Een favoriet item heb ik eigenlijk niet. Meerdere dingen uit de kamer zijn mijn favoriet. Maar ik heb 2 items die ik duidelijk kan benoemen. Dat zijn het behang en de kleine chaise longue. Dat waren mijn inspiratiebronnen om de kamer verder om te toveren tot een prinsessenkamer.

4. Heb je een favoriet merk voor het inrichten van de babykamer?

Ik heb niet echt een bepaald merk. Ik heb meer gekeken naar wat ik nodig heb en naar het totaalplaatje. Veel dingen heb ik ook zelf gemaakt of laten maken. Gordijnen, hoes voor het verschoonkussen, sierkussens, dekbed, klamboe, vogelhuisjes, was zak etc. De meubels zijn van de Babykamer Alaska Wit Mat en zijn net als sommige accessoires gekocht bij Babypark. Ik heb de meubels ook voor mijn zoontje gebruikt en ben er heel blij mee.

5. Is er verder nog iets wat je wilt vertellen over de babykamer?

De babykamer straalt veel rust uit, dat merken we aan ons prinsesje. Zij valt eerder in slaap in haar eigen slaapkamer dan ergens anders. En dat geeft ons een fijn gevoel.

Babykamer inspiratie

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *