MENU

Reacties (1) Babykamer inspiratie

De babykamer van… Mauk!

babykamer

Bij het inrichten van een babykamer kunnen de meeste ouders wel wat hulp gebruiken. Want hoe richt je nu dé perfecte slaapkamer voor je kindje in? Vandaag nemen we een kijkje in de babykamer van Mauk die is ingericht met meubels van de Babykamer Sixties, één van de meest favoriete babykamers uit ons assortiment. We spotten het kamertje van Mauk op Instragram en willen hem graag delen op de Babypark Blog als inspiratie voor anderen.

1. Voor wie heb je deze babykamer ingericht?

Het babykamertje hebben we ingericht voor ons zoontje Mauk, geboren op donderdag 25 augustus 2016.

2. Hoe vond je het om de babykamer in te richten?

Het inrichten van het kamertje was een feest! We hebben veel ruimte en konden dus al onze ideetjes kwijt!

babykamer

3. Wat is jouw favoriete item uit de babykamer en waarom?

Mijn favoriete items zijn zeker de meubeltjes van de Sixties serie van Kidsmill, gekocht bij Babypark! Strak, wit, Scandinavisch design en het staat prachtig! Ook het plankje boven de commode is favoriet, zelf gemaakt en handig om alle leuke spulletjes op te zetten.

4. Heb je een favoriet merk voor het inrichten van de babykamer?

Ik heb geen favoriet merk maar koop wat ik leuk vind, wat resulteert in veel zwart-wit! Op Instagram kom ik vele hippe webshops tegen met hele mooie spullen.

5. Is er verder nog iets wat je wilt vertellen over de babykamer?

Iedereen die ons kamertje voor Mauk ziet is dol enthousiast en vinden het super! Wij zijn er ook echt heel blij mee! Elke keer als ik het kamertje binnen kom word ik er zo blij van!

babykamer

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

1 Reactie op De babykamer van… Mauk!

  1. Stephanie Boutmy schreef:

    De spullen van de serie Sixties van Kidsmill zijn super leuk, maar ik zou ze niemand aanraden! Wij hebben het ledikantje, de kast en de commode en zijn heel blij met hoe het kamertje er uit, maar toen onze dochter kon staan en ging sabbelen op de zijkanten van het ledikantje begon de lak na 2 dagen al los te laten!! Dat is niet wat je wil dat er kan gebeuren en verwacht je ook niet van een ledikantje van die prijs. Geef je geld dus uit aan goedkopere meubelen die van betere kwaliteit zijn! Deze spullen zijn het geld niet waard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *