MENU

Reacties (0) Babykamer inspiratie

De babykamer van… Marsha!

babykamer inspiratie

Mint is hip! De kleur mint is momenteel dé trend op het gebied van babykamer styling. In deze blog zie je de babykamer die Marsha heeft ingericht voor haar tweede, nog ongeboren zoontje. Dankzij de diverse groene tinten in combinatie met natuurlijke materialen krijgt de babykamer een warme uitstraling met zowel stoere als lieve accenten. Kijk maar mee!

Babykamer mint

1. Voor wie heb je deze babykamer ingericht?

Ik heb het kamertje ingericht voor ons tweede zoontje die nog op komst is. Op 5 augustus ben ik uitgerekend.

2. Hoe vond je het om de babykamer in te richten?

In 1 woord: GEWELDIG. Voor dit kamertje heb ik heel wat uurtjes in Babypark Gouda rondgelopen. Ik had in mijn hoofd dat ik meubels met een warme uitstraling wilde, maar geen wit. Uiteindelijk ben ik verliefd geworden op de babykamer Brent Oldwood van het merk Kidsmill. We hebben zelf het Moses wiegje van Kidsmill erbij gekocht dat helemaal matcht bij de meubels. We zijn er heel blij mee!

3. Wat is jouw favoriete item uit de babykamer en waarom?

Mijn favoriete item is toch echt wel het prachtige wiegje. Ik krijg er zo’n warm gevoel bij als ik het kamertje binnen loopt en de gedachte dat straks daar ons tweede wonder in ligt.

wieg

4. Heb je een favoriet merk voor het inrichten van de babykamer?

Geen bepaald merk maar juist een bepaalde kleur in het kamertje, namelijk de mooie tint groen dat net tegen mintgroen aan zit zodat alle tinten bij elkaar passen en overlopen in elkaar. We hebben zowel het merk Kidsmill als Baby’s Only in het kamertje gebruikt.

5. Is er verder nog iets wat je wilt vertellen over de babykamer?

Eigenlijk alleen dat ik Babypark Gouda echt een super winkel vind met aardige personeel. Ben weer heel fijn geholpen.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *