MENU

Reacties (0) Babykamer inspiratie

De babykamer van… Lars!

babykamer inspiratie

Wij zijn heel benieuwd hoe onze klanten hun babykamer inrichten met meubeltjes die ze bij Babypark gekocht hebben. Daarom vinden we het erg leuk foto’s te krijgen van het eindresultaat en deze foto’s willen we dan ook graag met jullie delen. In deze blog zie je de stoere babykamer van Lars en beantwoordt zijn moeder 4 vragen over het inrichten van deze originele babykamer met een ‘Bambi hertjes’ thema.

1. Voor wie heb je deze babykamer ingericht?

Deze babykamer is ingericht voor Lars. Hij is geboren op 12-2-2016.

2. Hoe vond je het om de babykamer in te richten?

Ik vond het super leuk om de babykamer in te richten. Ik ben ook al vroeg in de zwangerschap begonnen met oriënteren en ideeën opdoen in babyzaken en op internet. Uiteindelijk ben ik verliefd geworden bij Babypark Hoogeveen 🙂 op de babykamer Brent Oldwood Grijs. Een stoere robuuste lijn. Ook het behangetje van Bambi hebben we gezien bij Babypark.

3. Wat is jouw favoriete item uit de babykamer en waarom?

Ik heb geen favoriet item. Ben heel blij met de kamer in het geheel. Ben wel een beetje trots op de zelf gemaakte plank boven de commode van stoer steigerhout met sterknopjes.

4. Heb je een favoriet merk voor het inrichten van de babykamer?

Ik heb ook geen favoriet merk voor het inrichten van de babykamer. Wel heb ik alle lakentjes, dekens en boxkleed etc. van Jollein. Toch een kleine favoriet dus! 🙂

babykamer inspiratie

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *