MENU

Reacties (0) Babykamer inspiratie

De babykamer van… Jesse!

babykamer inspiratie

De babykamer van Jesse is ingericht met meubels uit ons uitgebreide assortiment met babykamers. De Kidsmill Sixties commode, kast en het ledikant zijn echte eyecatchers in deze lichte babykamer. De combinatie van veel wit met persoonlijke accessoires zorgt voor een fijn sfeertje.  Lees en kijk mee naar de babykamer van Jesse en het verhaal erachter!

1. Voor wie heb je deze babykamer ingericht?

We hebben de babykamer ingericht voor ons zoontje Jesse. Jesse is geboren op 3 mei 2016.

2. Hoe vond je het om de babykamer in te richten?

Ik vond het geweldig om eindelijk echt de babykamer te mogen inrichten. Voor ik zwanger raakte wist ik al ongeveer welke stijl ik wilde. Ik had eerst een ander kamertje besteld en last minute veranderd in deze, de Babykamer Sixties Wit Mat / Naturel. Geen spijt van!

babykamer

3. Wat is jouw favoriete item uit de babykamer en waarom?

Mijn favoriete item is de houten tipi boven het bedje. Het maakt de babykamer voor mij helemaal af!

4. Heb je een favoriet merk voor het inrichten van de babykamer?

Ik heb geen favoriet merk. Ik koop van alles, gewoon wat bij mijn stijl past.

5. Is er verder nog iets wat je wilt vertellen over de babykamer?

Het kamertje is nu bijna 5 maanden in gebruik en ik ben nog steeds ontzettend blij met mijn keuze. Het is een rustig en sfeervol kamertje.

babykamer

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *