MENU

Reacties (0) Producten

De babykamer van… Jade!

babykamer inspiratie

We kunnen jullie weer een mooi babykamertje laten zien! In deze blog zien jullie de babykamer van Jade die is ingericht met de Babykamer lief! Girl. De robuuste meubels van het merk lief! hebben schattige accenten. Zo ontstaat er een stoere, meisjesachtige kamer. Aan de moeder van Jade hebben we een aantal vragen gesteld over het inrichten van de babykamer. Lees je mee?

1. Voor wie heb je deze babykamer ingericht?

Wij hebben de babykamer ingericht voor ons dochtertje Jade Olivia. Zij is ons eerste kindje en is geboren op 4 juni 2016 te Delft. Inmiddels is Jade 15 weekjes oud.

2. Hoe vond je het om de babykamer in te richten?

Wij wonen sinds 2015 in een nieuwbouwwoning. Omdat we de smaak van het inrichten te pakken hadden, besloten we deze kamer ook meteen een leuk behangetje te geven. Al snel bleek dat het kleinste kamertje omgetoverd kon worden tot babykamer. We zijn naar Babypark gegaan en zagen daar deze prachtige meubeltjes van het merk lief!. We waren op slag verliefd, maar we beseften heel goed dat we eerst het geslacht van onze baby moesten afwachten. Bij 16 weken hoorden we dat we een meisje verwachtten en binnen een week zijn we terug gegaan om de meubeltjes te gaan kopen. Vanaf dat moment kon het fantaseren, googlen, struinen door Babypark en kopen beginnen!! Wat was dit ontzettend leuk. Bij de aanschaf werd alles trouwens nog wel even op de bon gezet, dat als we bij de 20 weken echo toch zouden horen dat we een jongetje verwachtten, we alle spulletjes gewoon nog om konden ruilen, haha.

babykamer inspiratie

3. Wat is jouw favoriete item uit de babykamer en waarom?

Het totaalplaatje vinden we nog steeds zo lief en meisjesachtig. Ik (mama) ben vooral erg blij met Odette (de zwaan) en het vloerkleed. Papa is trots op de mooie lamp en de robuustheid van de meubels.

4. Heb je een favoriet merk voor het inrichten van de babykamer?

Ik wilde het kamertje aankleden met oudroze en gebroken wit en daarbij wat pastelkleurtjes. We vonden Koeka altijd al een prachtig en goed merk en dit komt ook in ons hele huis terug. Voor Jade’s kamertje kozen we voor de oudroze Valencia lijn en we combineerden deze met de Pebble kleurige wafellijn. Van deze laatste kleur kochten we trouwens later ook nog reserve beddengoed en een aankleedkussenhoes.

Tip: Neem je aankleedkussenhoes mee als je andere accessoires gaat kopen, zo weet je zeker dat de kleuren mooi op elkaar afgestemd zijn.

5. Is er verder nog iets wat je wilt vertellen over de babykamer?

Ik wil jullie nog laten weten dat we hebben genoten van al onze bezoekjes aan Babypark. Het leuke is dat we er voor alles terecht konden en altijd weer met de leukste spullen of kleertjes thuis kwamen. Aan alle (aanstaande) ouders zou ik nog als tip mee willen geven dat je eerst goed rond moet kijken en moet bedenken welke kleuren en stijl(en) je in het kamertje wil hebben. Neem bijvoorbeeld ook je aankleedkussenhoes mee als je andere accessoires gaat kopen, zo weet je zeker dat de kleuren mooi op elkaar afgestemd zijn.

Vind jij ook dat Jade een prachtige babykamer heeft?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *