MENU

Reacties (0) Babykamer inspiratie

De babykamer van… Iza!

babykamer inspiratie

Voor veel aanstaande ouders is het inrichten van de babykamer één van de leukste klussen op het lijstje met punten die geregeld moeten worden voordat de baby zich aandient. Met de zoektocht naar de meubels, het uitzoeken van de juiste kleuren en decoratie kun echt concreet voorbereidingen treffen voor de komst van de baby. In de rubriek ‘De babykamer van…’ laten wij het eindresultaat zien van de babykamers die zijn ingericht met meubels en decoratie die gekocht zijn bij Babypark. Deze keer: de babykamer van Iza!

babykamer

1. Voor wie heb je deze babykamer ingericht?

We hebben deze babykamer ingericht voor onze dochter Iza. Zij is geboren op 14 februari 2016.

2. Hoe vond je het om de babykamer in te richten?

Mijn vriend en ik wisten al snel dat we babykamer Alaska Wit Mat wilde van Babypark. De meubels zijn strak en eenvoudig waardoor we met de aankleding de stijl van de kamer konden bepalen. Het inrichten van de babykamer was erg leuk. Ik heb veel hulp gehad van een goede vriendin. Nadat we, aan de hand van een soort moodboard, wisten wat de stijl van de kamer moest worden zijn we samen op pad gegaan om allerlei ideeën op te doen in winkels en op beurzen. We maakte er telkens maar een gezellig uitje van. ?

3. Wat is jouw favoriete item uit de babykamer en waarom?

Favoriete item? Hm lastige vraag.. Ik ben gewoon heel erg blij met het eindresultaat. De combinatie van de strakke meubels, de rustige kleuren, de muren in een grijze betonlook en de gezellige accessoires maken het compleet voor ons. De schommelstoel is dan misschien toch wel het favoriete item. Vanuit hier kijken we rond in de mooie kamer terwijl we lekker aan het schommelen en knuffelen zijn met onze dochter Iza.

babykamer inspiratie

4. Heb je een favoriet merk voor het inrichten van de babykamer?

De kinderkamer is voornamelijk ingericht met spullen van de merken Koeka en Done by Deer. De spullen van Koeka zijn gemaakt van erg mooi, zacht materiaal en verkrijgbaar in een perfect matchende kleur voor in Iza haar kamer (water pink). Done by Deer is een Deens merk wat ik al eens had gezien bij Babypark en later op een beurs, ik was helemaal verkocht. Wat me vooral aanspreekt zijn de mooie, rustige kleuren en de eenvoudige details.

5. Is er verder nog iets wat je wilt vertellen over de babykamer?

Zowel Iza als papa en mama zijn erg blij met het resultaat van de babykamer! Bij deze willen we onze lieve vriendin Renske nogmaals bedanken voor alle hulp.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *