MENU

Reacties (0) Babykamer inspiratie

De babykamer van… Fem!

Babykamer

Kun jij wel wat inspiratie gebruiken voor de inrichting van jullie babykamer? Regelmatig laten wij op de Babypark Blog foto’s zien van de babykamers van onze klanten zodat jij inspiratie op kunt doen voor het inrichten van jullie babykamer. In deze blog zie je foto’s van de babykamer van Fem en vertelt haar moeder over deze babykamer. De meubeltjes zijn het merk lief! en zijn gekocht bij Babypark.

Babykamer

1. Voor wie heb je deze babykamer ingericht?

Voor Fem van Dongen. Fem is nu geboren op 17-07-2015.

2. Hoe vond je het om de babykamer in te richten?

Ik vond het heel leuk om aan de kinderkamer te beginnen. Interieur is een passie voor mij dus een kinderkamer inrichten was helemaal een droom. We zijn ook al vroeg gestart met ideetjes opdoen in verschillende winkels.

3. Wat is jouw favoriete item uit de babykamer en waarom?

Mijn favoriete item is het leuke dingen rek, er staan leuke teksten en accessoires op die je ook weer snel kunt wisselen. Maar het allermooiste ligt iedere avond in het bedje!

4. Heb je een favoriet merk voor het inrichten van de babykamer?

Ik heb niet een specifiek merk wat eruit springt. Het is juist heel erg leuk om verschillende merken en stijlen te combineren, zoals Fem d’r kamer, die is lief en stoer tegelijk.

5. Is er verder nog iets wat je wilt vertellen over de babykamer?

De kinderkamer van lief! die wij hebben gekocht bij Babypark heet ‘Fem’. Hier kwamen we pas later achter. Dus het kamertje was echt voorbestemd voor onze dochter Fem!

Babykamer 3

Houd de Babypark Blog in de gaten want er zullen nog veel meer babykamertjes van onze klanten gepubliceerd worden! Wat vind jij van de babykamer van Fem?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *