MENU

Reacties (0) Babykamer inspiratie

De babykamer van… Esmee!

Babykamer inspiratie

Vandaag nemen we een kijkje in de groene babykamer van Esmee. Deze moderne, unisex babykamer is ingericht met de kleuren Stone Green (van Baby’s Only) en mint. Ben je benieuwd naar het verhaal achter deze babykamer of ben je geïnteresseerd in één van de items? Lees dan snel verder! De moeder van Esmee vertelt in deze blog alles over de babykamer van haar dochtertje.

1. Voor wie heb je deze babykamer ingericht?

Dit kamertje hebben we gemaakt voor onze dochter Esmee, geboren op 17 april 2015.

2. Hoe vond je het om de babykamer in te richten?

Voor Luuk, de broer van Esmee, hebben we de babyuitzet aangeschaft bij Babypark. Heerlijk om rond te kijken tussen al die prachtige spullen voor je kindje! De babykamer Alaska Wit Mat sprong er echt uit voor ons. Mooie lichte, stoere en strakke meubels. De hoge kledingkast zorgt naast de ruime commode voor veel opbergruimte.

Op de meubels na is de babykamer van Luuk is niet meer te vergelijken met hoe de babykamer uiteindelijk voor Esmee is geworden. Bij Luuk stond ‘Nijntje’ centraal als thema voor de babykamer en kozen we voor de kleuren grijs en wit. Voor Esmee wilde ik toch graag totaal iets anders. We wilden warmere kleuren maar toch neutraal aangezien we niet wisten welk geslacht ons tweede kindje zou hebben.

3. Wat is jouw favoriete item en voor het inrichten van de babykamer?

Tijdens (een van de vele) wandelingen door Babypark Enter viel mijn oog op het dekentje van Baby’s Only in de kleur Stone Green. Ik was er helemaal weg van! Dit zou de basis worden voor de babykamer van Esmee. En zie het resultaat, ik ben er nog steeds verliefd op! We hebben bewust alle muren dezelfde kleur gegeven, vergelijkbaar met de kleur van de deken. Hierdoor komen de witte meubels nog mooier uit.

mint groen

De muurdecoratie boom hebben we als decoratie op de muur geplakt. Hier hebben we zelf kledinghaakjes op gemaakt zodat we ook iets in de boom konden hangen. De kleur Stone Green gecombineerd met de mintkleurige accessoires geeft een heel mooi geheel.

4. Is er verder nog iets wat je wilt vertellen over de babykamer?

Esmee heeft een heerlijk eerste jaar gehad in deze babykamer. Helaas zijn we inmiddels verhuisd. We zijn op dit moment bezig om ons eigen huis te bouwen waar straks ook prachtige kamertjes gemaakt zullen gaan worden. Maar: Esmee slaapt nog steeds heerlijk in haar eigen bedje, onder het dekentje van Baby’s Only!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *