MENU

Reacties (0) Babykamer inspiratie

De babykamer van… Djáce!

Babykamer mint

Om jou te helpen met het inrichten van de babykamer laten we in ‘De babykamer van…’ artikelen foto’s zien van de babykamers die onze klanten hebben ingericht met meubels die zij bij Babypark gekocht hebben. Deze keer is de moeder van Djáce aan het woord. Zij beantwoordt in deze blog vijf vragen over de babykamer van haar zoontje die zij samen met haar man heeft ingericht met meubels van de serie Bateau. Kijk je mee naar de mintgroene babykamer van Djáce?

Babykamer mint

1. Voor wie heb je deze babykamer ingericht?

Deze prachtige babykamer hebben wij ingericht voor onze eerste zoon Djáce. Inmiddels is hij bijna 8 maanden oud.

2. Hoe vond je het om de babykamer in te richten?

Wij vonden het heel erg leuk om de babykamer in te richten. Mijn man is een stucadoor en heeft alles zelf gestuct. We zijn dol op die mint-groene wand. Dit geeft een rustige uitstraling aan de babykamer. Ook de laminaat vloer is zelf gelegd. Deze houten look maakt het helemaal af. Door dat we er zelf veel tijd in hebben gestoken wordt het nog specialer.

3. Wat is jouw favoriete item uit de babykamer en waarom?

Eigenlijk hebben we niet 1 favoriete item. De commode heeft een fijne afmeting en ruime opbergruimte, ideaal voor veel pakken luiers. 😉  Ook de kledingkast is heel ruim, je kunt er veel in kwijt. Ik heb de onderkant in gebruik met spullen die hij nog niet kan gebruiken. Dan hoef je niet met plastic bakken te beginnen. En dan het ledikant, ook hier 2 flinke lades eronder met veel ruimte. Ideaal voor beddengoed! Eigenlijk is dus alles heel ruim en groot. Bij een grote babykamer staat het heel mooi als je elk meubel tegen een wand aan kunt zetten zoals wij hebben gedaan. Het duurt nog even, maar wij kunnen nu al niet wachten op de tienerkamer Bateau. Heel de serie Bateau is onze favoriet!

4. Heb je een favoriet merk voor het inrichten van de babykamer?

Onze favoriete merk voor het inrichten van de babykamer is Baby’s Only. We hebben op de commode een fijne stoffen mand met babyproducten erin. Nu begint onze kleine veel te draaien en als hij dan dat mandje optilt kan hij zich niet bezeren.

5. Is er verder nog iets wat je wilt vertellen over de babykamer?

Wij zijn super blij met deze babykamer. Iedere keer als ik boven ben spiek ik even in zijn kamertje!

Babykamer mint

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *