MENU

Reacties (4) Producten

COMING SOON: de babykamer van Baby’s Only!

Babykamer Baby's Only
Bron: Baby's Only

Ben jij fan van Baby’s Only? Dan is er goed nieuws voor jou! Binnenkort verschijnt er namelijk een heuse babykamer van dit merk. De witte meubels zijn strak vormgegeven en kunnen helemaal aangepast worden aan jouw wensen. Voor de deurtjes van de commode en de linnenkast en voor het hoofd- en voeteneinde van het ledikant van de Baby’s Only babykamer kun je namelijk panelen plaatsen in een kleur uit jouw favoriete Baby’s Only serie. Wil je weten hoe dat er ongeveer uit gaan zien? Bekijk dan de onderstaande foto’s:

 • Ster - Mint
  Ster - Mint
 • baby's only babykamer
  Stoer - Stone Green
 • baby's only babykamer
  Sun - Poederblauw
 • Babykamer Baby's Only
  Classic - Classic Roze
 • baby's only babykamer
  Kabel - Lichtgrijs

Verkooppunten

Op dit moment is de Baby’s Only babykamer te zien in onze showrooms. Voor iedere kleur in iedere serie is een bijpassend paneel verkrijgbaar. De panelen zijn heel gemakkelijk op de meubels te bevestigen. Kies je in eerste instantie voor een roze babykamer, maar wil je later de babykamer wat neutraler maken in bijvoorbeeld grijs of zand? Dan hoef je alleen nieuwe panelen aan te schaffen. Dat is nog eens handig switchen! De kast, commode en het ledikant kunnen eventueel ook zonder panelen gebruikt worden zodat er strakke, witte meubels over blijven.

Sun collectie

Ongeveer tegelijk met de babykamer van Baby’s Only brengt Baby’s Only ook een nieuwe serie op de markt, namelijk de Sun collectie. Kenmerkend aan deze collectie is de honinggraadstructuur. Hierdoor krijgen de items een speelse en luchtige look. Er komen ook panelen voor de Baby’s Only babykamer in de stijl van de Sun collectie. De Sun collectie ligt over circa 3 weken in onze megastores en is verkrijgbaar in de volgende kleurencombinaties:

 • Wit / Zwart
 • Poederblauw / Zilvergrijs
 • Classic roze / Baby roze
 • Grijs / Zilvergrijs
 • Mint / Stone Green

Wat vind jij van de Baby’s Only babykamer en de nieuwe Sun collectie? Laat het weten in een reactie!
Sun collectie

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

4 Reacties op COMING SOON: de babykamer van Baby’s Only!

 1. Babypark schreef:

  Hoi Theo, de meubels staan inderdaad opgesteld in onze showrooms. Onze verkoopadviseurs kunnen je alles vertellen over de vele mogelijkheden.

 2. theo schreef:

  zijn het bedje en de commode met de panelen al in de winkels te zien?

 3. Babypark schreef:

  Hoi Larissa, voor de exacte prijzen kun je het beste even telefonisch contact opnemen met onze Verkoopafdeling via 0488 488 888.

 4. Larissa schreef:

  Wat prachtig !
  Wat zijn de prijzen voorn zo’n prachtige set?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *