MENU

Reacties (0) Producten

Check: de klassieke Silver Cross kinderwagens

balmoral, silver cross, vintage, kensington, vintage balmoral
Bron: Silver Cross

Houd jij van producten die niet iedereen heeft? Silver Cross ook! Daarom hebben zij verschillende unieke kinderwagens op de markt gezet. Deze kinderwagens zou je zo uit een foto van vroeger kunnen knippen, maar dan met een vernieuwde techniek! Lees en kijk mee naar de klassieke Silver Cross kinderwagens.

Het merk Silver Cross

Sinds 1877 maakt Silver Cross kinderwagens in Yorkshire, in Groot-Brittannië. Het unieke aan deze productie is dat de hele kinderwagen met de hand wordt gemaakt. Bij aankoop van een Silver Cross kinderwagen krijg je dan ook een certificaat van Echtheid dat is ondertekend door de voorzitter van Silver Cross. In onderstaande video kun je zien hoe de Silver Cross kinderwagen met de hand wordt gemaakt.

De klassieke Silver Cross Kinderwagens

Silver Cross heeft verschillende klassieke kinderwagens op de markt gebracht. Zo is er de Silver Cross Balmoral, de Silver Cross Vintage Balmoral en de Silver Cross Kensington. De klassieke Silver Cross kinderwagens rijden erg comfortabel door de grote witte wielen. De binnenkant van de kinderwagen is voorzien van witte katoenen voering met een comfortabel matras. De buitenkant is afgewerkt met verchroomde spanners en een Silver Cross logo. Daarnaast hebben de kinderwagens een ruime boodschappenmand die lijkt op een rekje.

Silver Cross Balmoral kinderwagen

Silver Cross Balmoral kinderwagen

Silver Cross Vintage Balmoral kinderwagen

Silver Cross Vintage Balmoral kinderwagen

Silver Cross Kensington kinderwagen

Silver Cross Kensington kindewagen

Verschillen tussen de kinderwagens

Tussen de klassieke Silver Cross kinderwagens zit weinig verschil. Het meeste verschil is te vinden in het uiterlijk van de kinderwagens. De Balmoral kinderwagens hebben een wat rondere reiswieg en een c-veer chassis waardoor je kindje extra comfort ervaart. Ook is de kap van de reiswieg wat ronder. De Kensington kinderwagen heeft wat kleinere wielen dan de Balmoral kinderwagen. Bij de Balmoral kinderwagen vallen de wielen namelijk een stukje voor elkaar.

Accessoires

Voor de klassieke Silver Cross kinderwagens zijn ook verschillende accessoires te koop. Zo kun je bij de kinderwagen een Silver Cross Kensington beschermhoes  of een Silver Cross Balmoral beschermhoes mee bestellen. Zo bescherm jij jouw kinderwagen tegen krassen, vocht en stof. Wil je je kinderwagen helemaal compleet maken? Ga dan voor een bijpassend Silver Cross Kensington textielset of het Silver Cross Balmoral textielset. Het textielset bestaat uit een luxe uitgevoerde sprei met een kussen van witte broderie. Daarnaast heeft Silver Cross zelfs ook speciale zonnekappen gemaakt, helemaal in de klassieke stijl van deze kinderwagens. Deze zijn dan ook voorzien van witte broderie. Er is zowel een zonnekap voor de Silver Cross Balmoral kinderwagen als een zonnekap voor de Silver Cross Kensington kinderwagen.

Silver Cross textielset

Silver Cross Textielset

Silver Cross zonnekap Balmoral kinderwagen

Zonnekap Balmoral

Voor de allerkleinsten

Ook aan de allerkleinsten heeft Silver Cross gedacht. Zij hebben voor de kleinste meiden verschillende varianten poppenwagens ontworpen zodat ook zij kunnen genieten van het design van de klassieke Silver Cross kinderwagens. Daarbij zijn leuke details te zien zoals een bondje langs de kap en een heuse Silver Cross tas. Welk meisje wil er nu niet met zo’n poppenwagen rondrijden?

Silver Cross poppenwagen
Wat vind jij van het unieke design van de klassieke Silver Cross kinderwagens?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *