MENU

Reacties (0) Producten

Budgetshoppen bij Babypark

babyspullen

Ook met een beperkt budget kun je bij Babypark uitstekend slagen voor de babyuitzet. In zowel de megastores als in de webshop zie je de merken Kidsriver en Basicline voorbij komen. Deze merken bieden een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Door overbodige eigenschappen weg te laten betaal je niets teveel en ontstaat een product zonder onnodige eigenschappen waar je toch geen gebruik van maakt. Ook bij de producten van het eigen merk van Babypark kun je voordelig shoppen. Zo heb je al een Babypark rompertje voor slechts €3,95!

Basicline: eenvoudig design

Bij de ontwikkeling van de producten van Basicline is goed gekeken welke overbodige eigenschappen er weggelaten kunnen worden waardoor de prijs minimaal gehouden kan worden. De producten zijn eenvoudig vormgegeven en doen wat ze moeten doen. Bovendien voldoen de producten aan de Europese veiligheidsnormen. Zo weet je precies waar je aan toe bent, wel zo makkelijk!

De betaalbare kwaliteit van Kidsriver

Alle producten van Kidsriver voldoen aan de Europese veiligheidsnormen en zijn van degelijke kwaliteit. In het ruime aanbod van Kidsriver vind je producten voor pasgeborenen zoals een wiegje vanaf €79,-. Ook bestaat de collectie uit producten voor als je kindje ouder wordt. Denk aan een veilige autostoel met Isofix bevestiging of een traphekje. Het Kidsriver Traphekje Felix is in februari 2015 zelfs benoemd tot ‘Beste Koop’ door de consumentenbond.

Onlangs de Kidsriver Buggy Basic bij Babypark gekocht. Snel geleverd (volgende dag). Tot op heden hebben wij geen klachten over deze wagen. En als je kijkt wat voor kwaliteit je voor dit geld krijgt! Wij zijn er superblij mee en onze kinderen genieten er zeker van.
– Een tevreden klant op Babypark.nl

Slim investeren

De medewerkers in de megastores van Babypark kunnen je alles vertellen over slim investeren. Zo zijn er diverse producten die slim met elkaar gecombineerd kunnen worden (zoals een buggy met een groep 0 autostoeltje) of aangepast kunnen worden naar de leeftijd van je kindje en daardoor lang meegaan. Neem bijvoorbeeld de Kidsmill Up! Kinderstoel. Deze kinderstoel kun je gebruiken vanaf het moment dat je kindje kan zitten en is volledig verstelbaar. Zelfs een volwassene zit comfortabel op deze stoel.

Voor een voordelige babyuitzet bij je bij Babypark aan het juiste adres. Snuffel eens rond op Babypark.nl of kom eens langs in één van onze 9 megastores. Van harte welkom!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *