MENU

Reacties (0) Lifestyle & Tips

Bucketlist voor tijdens je eerste zwangerschap

zwanger

Nog even en jullie leven gaat behoorlijk veranderen. Zit je nu nog romantisch met z’n tweetjes een avond op de bank film te kijken, ga je spontaan uit eten of een terrasje pakken… Binnenkort is er een baby die een groot deel van jullie agenda gaat bepalen. Daarom vind je hier een bucketlist met alles wat je gedaan moet hebben voordat je baby geboren wordt. Heb je nog aanvullingen? Laat het weten!

Slapen

Met stipt op nummer 1: slapen! Met de komst van jullie baby verdwijnen in de meeste gevallen de uitslaapdagen en niet-onderbroken nachten. Waarschijnlijk spring je straks met liefde uit je bed om je kindje te troosten en te voeden, maar fijn is het niet altijd. Geniet daarom nog even van luie zaterdagmorgens tussen de lakens en ontbijtjes op bed.

Investeer in vriendschappen

Misschien heb je er nog niet echt bij stil gestaan, maar de vriendschappen die jullie beide individueel en samen hebben zullen zeker beïnvloed worden door de komst van jullie kindje. Spontaan afspreken wordt lastiger, tot in de late uurtjes op stap zie je niet meer zitten en misschien heb je wel minder energie om de deur uit te gaan. Investeer daarom deze maanden extra in je vrienden en breng zoveel tijd met ze door als je maar kunt. Daar geniet je zelf van én je laat je vrienden merken dat zij zeker niet minder belangrijk zijn sinds er een baby op komst is.

Plan een onvergetelijke vakantie

Na het verdwijnen van de misselijkheid en voor het aanbreken van de laatste loodjes is het perfecte moment om er nog even samen op uit te gaan. Ga naar die ene plek waar je altijd nog eens naartoe wilde, bezoek familie die ver weg woont of ga een paar dagen relaxen in een wellness hotel. Vergeet niet dat je helemaal niet ver weg hoeft om er toch even lekker tussenuit te zijn. Maar zorg wel dat het iets bijzonders is, dit wordt tenslotte voorlopig de laatste vakantie van jullie samen.

Ga (lekker vaak!) uit eten

Ga uit eten! Liefst zo vaak als mogelijk en met verschillende mensen. De ene keer met schoolvrienden van vroeger, dan een keer met wederzijdse ouders en natuurlijk mag een romantisch diner voor twee ook niet ontbreken in dit rijtje. Als de baby er straks is wordt het plannen van uitstapjes moeilijker, dus neem het er nog even van nu het kan!

Wat voeg jij toe aan deze bucketlist voor tijdens je eerste zwangerschap?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *