MENU

Reacties (0) Nieuws

Black Friday Deals bij Babypark!

Black Friday

De meesten kennen het wel, dat overgewaaide fenomeen uit Amerika: Black Friday. Eigenlijk wordt Black Friday gezien als het begin van het seizoen voor de aankopen van de feestdagen. Veel bedrijven geven op deze dag, en de dagen ervoor en erna, kortingen die veelal gelden tot Cyber Monday.

Black Friday bij Babypark

Ook Babypark doet mee aan Black Friday met speciale Black Friday Deals. Profiteer van donderdagavond 22 november 18:00 uur tot en met vrijdagavond 23 november 23:59 uur van onze Black Friday Deals. Wij geven namelijk 10% korting op het hele assortiment*! Gebruik de code BF2018BABY in het promotiecodeveld op de afrekenpagina, dan wordt de korting direct verrekend. Dat is nog eens leuk babyspullen shoppen geblazen!

*voorwaarden:

  • De korting is niet geldig op reeds geplaatste orders
  • De korting is niet geldig op meubels
  • De korting is niet geldig op reeds afgeprijsd speelgoed van de merken Tiamo, Bright Starts, Vtech, Chicco, Tiny Love, Little Dutch, Happy Horse, Bambam & Baby Art
  • De korting is niet geldig op giftcards

Black Friday met Stokke

Naast onze super Black Friday actie komt Stokke ook nog met een leuke actie. Bij aankoop van een Stokke® Steps™ kinderstoel met stoelpoten in Black Oak en Black seat ontvang je een gratis Stokke ® Steps™ Newborn met Greige textiel in Black kunststof. Deze leuke actie die geldig tot en met 26 november 2018 of zolang de voorraad strekt.

black friday stokke

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *