MENU

Reacties (0) Babykamer inspiratie

BABYKAMER VAN DE MAAND: strak & betaalbaar

Babykamer mint

De Babykamer Ralph Wit is één van onze meest populaire babykamers op dit moment. Vanwege de strakke lijnen en de betaalbaarheid kiezen veel ouders voor deze moderne meubelset. De babykamer is te combineren met diverse stijlen en voldoet aan de Europese veiligheidseisen. Wil je weten of de Babykamer Ralph Wit ook iets voor jou is? Lees dan snel verder!

Boy or girl?

Voor veel mensen is het geslacht van hun baby geen verassing meer, maar anderen weten nog niet of hun gezinsuitbreiding bestaat uit een zoon of een dochter. Met de Babykamer Ralph Wit kun je zowel een meisjes-, een jongens- als een uniseks babykamer inrichten. Voor veel ouders is het inrichten van de babykamer één van de leukste projecten tijdens de zwangerschap. Met de Babykamer Ralph Wit hoef je niet te wachten tot de geslachtsbepalende echo voordat je aan de gang kunt gaan met de inrichting. Laat de meubels maar komen!

Bepaal jouw stijl

De meubels van de Babykamer Ralph Wit zijn strak vormgegeven en doen het daarom uitstekend in een modern interieur. Qua kleurgebruik kun je met deze meubels alle kanten op. Kies je voor mintgroen zoals op de bovenstaand foto, of ga je voor een stoere jongenskleur zoals jeansblauw of legergroen? Ook allerlei tinten roze zijn goed te combineren met de strakke witte meubels. Ook de Monochrome trend waarbij de babykamer wordt aangekleed met zoveel mogelijk accessoires in zwart en wit kan worden toegepast wanneer je kiest voor de Babykamer Ralph Wit.

Budgetvriendelijk

De meubels van de Babykamer Ralph Wit zijn zowel apart als in een set verkrijgbaar. Handig als de ruimte beperkt is of wanneer je bijvoorbeeld geen kast nodig hebt omdat de babykamer al voorzien is van een inbouwkast. De complete Babykamer Ralph Wit bestaat uit een ledikant van 60 x 120 cm, een commode en een kast. Deze budgetvriendelijke set is al verkrijgbaar voor €399,-. De meubels zijn zowel online via Babypark.nl als in onze megastores te bestellen. De babykamer wordt gratis bij jou thuis bezorgd. Tegen een kleine vergoeding is het mogelijk dat onze monteurs de babykamer direct voor je monteren.

Is de Babykamer Ralph Wit iets voor jou?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *