MENU

Reacties (0) Babykamer inspiratie

BABYKAMER VAN DE MAAND: Stoer!

Babykamer inspiratie

Houd je van meubels die wat stoerder en robuuster zijn? En heb je voor deze stijl gekozen in je huis en krijg je er nu een kleintje bij? Dan wil je vast een beetje dezelfde stijl babykamer aanhouden. Dat kan met de babykamer Sem Nautic Grijs. Deze babykamer heeft een stoere en robuuste uitstraling en is goed te combineren met aardetinten.

De meubels van de babykamer

De babykamer Sem Nautic Grijs heeft een stoere uitstraling. De babykamer is als set verkrijgbaar en bestaat uit een ledikant, een commode en een kast maar deze meubeltjes kunnen ook allemaal apart worden gekocht. De meubels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal. Dit zie je terug aan de structuur van de meubels. Het ledikantje heeft een lade waarin het schone beddengoed gemakkelijk opgeborgen kan worden. De kast bestaat uit een hanggedeelte en een lade. Ook de commode heeft drie ruime laden. Er is dus genoeg ruimte om spulletjes in op te bergen. De meubels zijn mooi afgewerkt met strakke handvaten.

Accessoires

Om de babykamer helemaal af te maken zijn er ook nog verschillende accessoires. Zo is er een bijpassend wandrek waarop leuke snuisterijen neergezet kunnen worden. Ook zitten er drie kapstokhaakjes onder het wandrek om alvast de babykleertjes voor de volgende dag klaar te hangen. Vind je het fijn om het babykamertje netjes opgeruimd te houden? Koop dan de bijpassende speelgoedkist van de serie Sem Nautic Grijs. Opgeruimd staat netjes!

Tienerkamer

De tienerkamer

Is je kindje toe aan een tienerkamer? De serie Sem Nautic Grijs heeft ook meubels om een leuke tienerkamer in te richten. De tienerkamermeubels bestaan uit een stoere bedbank met lade en een handig bureau. De bedbank of het bureau kunnen ook als aparte onderdelen worden gekocht. Het bureau heeft drie laden om alle spulletjes die je nodig hebt op te bergen. Zo kan de kast die je misschien al bij je babykamer had gekocht nog steeds worden gebruikt en hoef je alleen maar de bedbank en het bureau nieuw te kopen.

Wat vind jij van de babykamer en tienerkamer van de serie Sem Nautic Grijs?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *