MENU

Reacties (2) Babykamer inspiratie

BABYKAMER VAN DE MAAND: stijlvol landelijk

babykamer inspiratie

Is het een landelijke of meer een romantische stijl? Laten we het erop houden dat de Babykamer Bateau Wit een stijlvolle, landelijke babykamer is met een romantisch randje. De Babykamer Bateau Wit kenmerkt zich door de louvre deurtjes, de ronde handgrepen en de gedetailleerde afwerking. Deze maand zetten we de stijlvolle Babykamer Bateau Wit in de spotlights. Kijk je mee?

101 details

Op de Babykamer Bateau Wit raak je niet snel uitgekeken. De tijdloze meubels zitten boordevol met details. De eigenwijze verhoging onder de pootjes van de meubels, de grappige ruitvormige sloten en de perfect afgewerkte louvredeurtjes maken de babykamer echt een plaatje. Van deze meubelserie is ook een tienerkamer beschikbaar. Handig voor als je sommige meubels – zoals de kast – langer wilt gaan gebruiken.

Functioneel design

De gebruikte materialen zijn van uitstekende kwaliteit zodat je jarenlang plezier hebt van deze meubelset voor de babykamer. Natuurlijk is het belangrijk dat de meubels er mooi uit zien, maar het is ook heel belangrijk dat de meubels praktisch in gebruik zijn. Met de Babykamer Bateau Wit zit je ook op dit gebied goed. De commode biedt, mede door de opzet, veel opbergruimte aan alle spullen van je kindje. Ook onder het ledikant vind je opbergmogelijkheden.

Zij gingen je voor…

In de categorie ‘De babykamer van’ laten onze klanten zien hoe zij hun babykamer hebben ingericht met meubels die zij gekocht hebben bij Babypark. Ben je benieuwd welke kanten je allemaal op kunt met de Babykamer Bateau Wit? Bekijk dan de babykamer van Ranomi of de babykamer van Djacé!

Verkoopinformatie

In onze megastores in Kesteren, Amersfoort, Veldhoven, Wormerveer, Enter, Roosendaal en Gouda kun je een showmodel bekijken van de Babykamer Bateau Wit. De babykamer kan met circa 14 dagen gratis bij jou worden thuisbezorgd. Wanneer je dat wilt kunnen de meubels tegen een kleine meerprijs door de chauffeurs van onze bezorgservice in elkaar worden gezet.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

2 Reacties op BABYKAMER VAN DE MAAND: stijlvol landelijk

  1. Babypark schreef:

    Hoi Jennifer, de complete babykamer Bateau bestaat uit een ledikant, commode en kast en kost €1.799,-.

  2. Jennifer schreef:

    Heeft u voor mij de prijs van deze baby kamer Aub?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *