MENU

Reacties (0) Babykamer inspiratie

BABYKAMER VAN DE MAAND: speels & eigenwijs

Babykamer

De originele Babykamer Lars is vormgegeven met een opvallende speelse en eigenwijze stijl. De babykamer heeft een bijzondere indeling van de commode, iets uitstaande pootjes en opvallende, ronde handgrepen. Deze moderne babykamer is perfect te combineren met een minimalistische, monochrome stijl maar kan ook worden gebruikt in een vrolijke kinderkamer met veel kleur.

Nét een tikkeltje anders

De commode van de Babykamer Lars is nét even wat anders dan de meeste andere commodes. Meestal is dit meubelstuk voorzien van drie brede lades, maar de Commode Lars heeft een praktische indeling met drie kleine lades én een deurtje. Zowel het ledikant, de kast en de commode zijn voorzien van gekleurde, uitstaande pootjes. De pootjes zijn verkrijgbaar in het zwart en in de kleur naturel. Voor ieder wat wils dus!

Een ledikant van 60 x 120 cm of toch 70 x 140 cm?

Een standaard babybedje is geschikt voor een matras met een lengte van 120 cm en een breedte van 60 cm. Behalve deze maat is er in de meubelserie van de Babykamer Lars ook nog een ledikant verkrijgbaar dat geschikt is voor een matras van 140 cm lang en 120 cm breed. Het voordeel van dit grotere bedje is dat je kindje hier langer in kan liggen en de overstap naar een groter bed minder groot is. Bij het Lars Ledikant van 70 x 140 cm worden extra zijkanten meegeleverd zodat je van dit ledikant een peuterbed kunt maken. Je kindje kan dan zelf in en uit het ledikant zonder gevaarlijke klimpartijen. Het nadeel van een 70 x 140 ledikant is dat het aanbod aan passend beddengoed een stuk minder is dan voor een standaard ledikant van 60 x 120 cm.

Een bijpassende wieg

Ben je enthousiast over de speelse en eigenwijze stijl waarmee de meubels van de babykamer Lars zijn vormgegeven? Dan is de moderne Lars Wieg waarschijnlijk ook iets voor jou. Deze moderne wieg heeft een strakke vormgeving met iets uitstaande pootjes. Net als de meubels van de babykamer Lars is ook de wieg verkrijgbaar met zwarte en met naturel-kleurige poten. De ovale vorm zorgt ervoor dat je kindje zich veilig en geborgen voelt.

wieg

Verkoopinformatie

De Babykamer Lars is eenvoudig online te bestellen via onze website. Wil je de meubels liever eerst in het echt bekijken? Kom dan langs in één van onze vestigingen. In Kesteren, Gouda, Wormerveer, Heerlen, Enter én in Roosendaal is een ingericht showmodel van de Babykamer Lars aanwezig.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *