MENU

Reacties (0) Babykamer inspiratie

BABYKAMER VAN DE MAAND: mix & match!

babykamer inspiratie

Vandaag willen we op de Babypark Blog één van onze nieuwe babykamer in de spotlight zetten. De Babykamer Newport is pas kortgeleden aan ons assortiment babykamers toegevoegd maar is nu al erg populair. De meubels zijn van uitstekende kwaliteit en zijn netjes afgewerkt. In deze blog zoomen we in op de Babykamer Newport én lees je tips over hoe je deze babykamer in kunt richten.

Grijs, wit of grijs én wit?

Met de Babykamer Newport kun je zelf de kleuren van je babykamer kiezen. Alle meubels zijn namelijk verkrijgbaar in de kleur grijs én in de kleur wit. Je kunt dus een keuze maken voor een grijs ledikant met een witte kast en commode, maar ook voor een grijze kast en een ledikant en een kast in de kleur wit. Alle combinaties zijn mogelijk, je kunt dus ook kiezen voor om alle meubels in dezelfde kleur. Welke kleurencombinatie is jouw favoriet?

Stijlvol en praktisch ontwerp

Je raakt niet uitgekeken op alle details in het slimme ontwerp van de Babykamer Newport. De fijn vormgegeven handgrepen in combinatie met de stijlvolle kastdeuren en lades maken de meubels echte eyecatchers. Voor de meubels is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen zodat je er jarenlang plezier van hebt. Mede dankzij de extra lades in de kast en onder het ledikant vind je in de Babykamer Newport bijzonder veel opbergruimte. En dat komt goed van pas met alle babykleertjes, de voorraad met luiers en het speelgoed van je kindje! Alle lades en kastdeuren zijn voorzien van soft closing zodat je deze geruisloos kunt sluiten.

Tip: combineer met mint

Mint is dé trend op het gebied van kleuren in de babykamer. Mint is een rustige unisex kleur die je zowel lief als stoer kunt combineren. Bovendien is mint perfect te combineren met andere kleuren. Een ideale basiskleur voor de babykamer dus! Omdat je met de meubels van de Newport serie ook alle kanten op kunt – van lief tot stoer – is mint heel geschikt om te gebruiken in combinatie met de meubels van de Babykamer Newport.

Verkoopinformatie

De babykamer is verkrijgbaar als set en als aparte meubels. Zoals eerder aangegeven is ieder meubel in het wit én in het grijs verkrijgbaar. De prijs van een complete babykamer is afhankelijk van de kleur die je kiest. De Babykamer Newport is zowel online als in één van onze megastores te bestellen. Heb je nog vragen over deze babykamer? Laat het ons dan weten in een reactie.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *