MENU

Reacties (0) Babykamer inspiratie

Babykamer van de maand: koninklijk en royaal

Louise de Philippe
Bron: Kidsmill

Ben jij je aan het oriënteren in de categorie babykamers? Houd je van een meer romantische, sfeervolle, tikkeltje klassieke babykamer? Dan is de babykamer Louise de Philippe echt iets voor jou. In deze blog willen we je een beeld geven van de mogelijkheden van de babykamer Louise de Philippe.

Koninklijk

De babykamer Louise de Philippe is een romantische babykamer. Je kunt hem zelfs bijna koninklijk noemen. Het ledikant van deze babykamer heeft mooie naar buiten gebogen fronten. Ook de onderkant van de het ledikant is afgewerkt met een extra detail. De kast en de commode en zelfs de ladenkast hebben mooie versieringen aan de onderkant, in de vorm van golvend houtsnijwerk. Hou je niet van strakke meubels maar meer van romantische meubels? Dan is de babykamer Louise de Philippe de perfecte babykamer.

De onderdelen van de babykamer

Bij de babykamer Louise de Philippe heb je de keuze uit een babykamer bestaande uit ledikant en commode of een complete babykamer bestaande uit ledikant, commode en kast. De kast is tweedeurs en bestaat uit een legplank bovenin, daaronder een roede en onder de roede nog twee legplanken. Zo heb je altijd voldoende ruimte voor de kleertjes van je kindje. Ook de commode van de babykamer is ruim opgezet. Zo zijn er twee kastdeurtjes, aan iedere kant één, met legplanken. In het midden zitten nog 4 laatjes om bijvoorbeeld de sokjes, luiers en  alle andere kleine benodigdheden van je kindje in op te bergen. Heb je genoeg ruimte op je babykamer? Dan kun je de complete babykamer ook nog uitbreiden met een ladenkastje. Deze bestaat uit vier grote laden en 2 kleine laadjes naast elkaar.

Royaal

De babykamer Louise de Philippe is gemaakt van MDF-hout. Dit zorgt ervoor dat de meubels slijtvast zijn. De meubels van de babykamer zijn royaal opgezet, er is dus overal genoeg ruimte. Het praktische aan deze babykamer is dat je ook zelf de maat van het ledikant kunt bepalen. Ga je voor een ledikant van 60  x 120 cm of voor een ledikant van 70 x 140 cm? Aan jou de keus! Daarnaast wordt het grote ledikant geleverd inclusief 2 juniorzijden zodat het ledikant om te bouwen is tot juniorbed.

Decoreren

Aangezien de kleur van de babykamer Louise de Philippe wit is, kun je alle kanten op met decoratie. Weet je al wat het geslacht van je kindje wordt? Dan kun je je decoratie daar op afstemmen.  Weet je nog niet wat het geslacht van je kindje wordt of wil je liever een neutrale kinderkamer voor zowel een jongetje als meisje? Dan kun je ook natuurtinten gebruiken om de kamer te stijlen. Door het gebruik van een hemeltje boven het ledikant laat je het ledikantje wat meer op een wieg lijken. Een voorbeeld daarvan kun je terugvinden in onze blog over de babykamer van … Miley!

Wat vind jij van de babykamer Louise de Philippe?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *