MENU

Reacties (0) Babykamer inspiratie

Babykamer inspiratie: landelijke babykamers

Babykamer Royal

Het inrichten van jullie babykamer is één van de leukste klussen die er is. Iedereen heeft zo zijn/haar eigen ideeën over hoe je de babykamer wilt inrichten. Babypark helpt je graag bij het kiezen van jullie babykamer. In de serie babykamer inspiratie zetten we diverse babykamer ideeën voor je op een rij. Houd jij van een landelijke, authentieke babykamer? Kijk dan met ons mee want we zetten vandaag diverse landelijke babykamers voor je op een rij.

De volgende landelijke babykamers zetten we vandaag in de spotlights:

  • Babykamer Bateau
  • Babykamer Louise de Philippe
  • Babykamer La Première
  • Babykamer Earth
  • Babykamer Royal

Babykamer Bateau

Op de landelijke babykamer Bateau raak je niet snel uitgekeken. De babykamer kenmerk zich door de Louvre deurtjes,  de ronde handgrepen en de gedetailleerde afwerking. Dit zorgt ervoor dat de babykamer landelijk en stijlvol oogt.

 Babykamer Bateau

Babykamer Bateau

Babykamer Louise de Philippe

Klassiek & exclusief, dat is waar babykamer Louis de Philippe voor staat. Deze babykamer kenmerk zich door de authentieke versieringen aan de onderzijde van de commode, de fijne handgrepen en de uitgefreesde kastfronten.

Babykamer Louise de Phillippe

Babykamer Louise de Phillippe

Babykamer La Première

Babykamer La Première is een handgeschilderde babykamer in landelijke, Franse stijl. De meubels kenmerken zich door de een eenvoudig reliëfstructuur en de van riet gevlochten laden zorgen voor landelijk karakter.

Babykamer La Premiere

Babykamer La Première

Babykamer Earth

Babykamer Earth combineert nostalgische meubels met een strakke afwerking. De meubels zijn gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal en zijn afgewerkt in grijze lak. Daarnaast hebben de meubels een houten detail aan de bovenzijde wat zorgt voor een landelijke, naturel look.

Babykamer Earth

Babykamer Earth

Babykamer Royal

Houd jij van een nostalgisch, landelijk design? Laat je dan inspireren door de babykamer Royal. De meubels zitten namelijk vol met prachtige details, zoals de chique pootjes en de klassieke handvatten. In de babykamer Royal waan je jezelf in een kasteel.

Babykamer Royal

Babykamer Royal

Aan jou de keuze

Wil je meer babykamer inspiratie? Bekijk dan onze website voor al onze babykamers. In onze volgende babykamer inspiratie blog zullen we een andere stijl voor je belichten. Ook zijn we benieuwd naar jouw babykamer ideeën. Heb jij een landelijke babykamer waar je trots op bent? Inspireer ons met een foto of een reactie.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *