MENU

Reacties (0) Babykamer inspiratie

Babykamer inspiratie: 5 witte babykamers

Witte meubels zijn populair en het aanbod is reuze. Maar waarom een witte babykamer? Daar kunnen verschillende redenen voor zijn. Wellicht houd je van een witte kleur, vind je dit strak of vind je het fijn dat je dankzij de neutrale kleur nog alle kanten op kan. Met babykamer accessoires en verf kan jij namelijk je babykamer net zo maken zoals jij dat wilt. Uiteraard zijn er ook witte babykamers in een uitgesproken & unieke stijl. In deze blog tonen we 5 witte babykamers in totaal verschillende stijlen. Kijk mee en ervaar zelf de onbeperkte mogelijkheden bij een witte babykamer.

Babykamer Ralph

Babykamer Ralph is een praktische en strakke babykamer met mooie witte tinten. De witte meubels zijn fijn afgewerkt en matchen bij vrijwel elke woonstijl. Je kunt zelf de stijl van je babykamer kiezen door de wijze waarop je je babykamer verder aankleedt. Tip: de meubels in combinatie met een groene wand zoals op de foto vinden wij persoonlijk een echte aanrader.

Babykamer Ralph

Babykamer Ralph

Babykamer Louise de Philippe

Houd je van een klassieke babykamer? Dan is de witte babykamer Louise de Philippe wellicht wat voor je. Deze exclusieve, klassieke babykamer is een echte babykamer voor de liefhebbers. De meubels zijn romantisch vormgegeven met authentieke versieringen. De meubels bevatten fijne handgrepen en de kastfronten zijn mooi uitgefreesd.

Babykamer Louise de Philippe

Babykamer Louise de Philippe

Babykamer Bretagne

De meubels van de babykamer Bretagne ogen stevig en robuust. Babykamer Bretagne is een unisex babykamer, dus zowel geschikt voor jongens als meisjes. Deze witte babykamer is netjes afgewerkt en de randen van de laden geven een extra dimensie aan de babykamer.

Babykamer Bretagne

Babykamer Bretagne

Babykamer La Première

Sierlijk & stijlvol, dat is wat babykamer La Première typeert. Deze babykamer in Franse stijl heeft een knusse uitstraling. De details maken het verschil bij deze kinderkamer. Een eenvoudig reliëfstructuur kenmerkt de meubels. De van riet gevlochten laden en zwarte letters op de linnenkast en wieg maken deze witte babykamer helemaal af.

Babykamer La Première

Babykamer La Première

Babykamer Sixties

Met een witte babykamer Sixties haal je stijl en design in huis. De meubels zijn tot in de kleinste details afgewerkt en de bewegende delen zijn voorzien van een “push open” systeem. De babykamer Sixties is strak en kan je daarnaast zo samenstellen zoals jij dat wilt. Zo kan je kiezen voor een hoogglans of een matte afwerking. Daarnaast is de keuze aan jou of je kiest voor grenen walnoot (zie foto bovenzijde artikel) of eiken naturel pootjes .

Babykamer Sixties

Babykamer Sixties met naturel pootjes

Welke witte babykamer is jouw favoriet?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *