MENU

Reacties (0) Babykamer inspiratie

De babykamer van… Bart & Charell!

babykamer inspiratie

Wanneer klanten onze winkels uitlopen na aankoop van een babykamer zijn wij altijd heel benieuwd naar het eindresultaat. In wat voor een kamertje zullen de meubels komen te staan? En met welke stijl worden de meubels gecombineerd? Daarom plaatsten wij op onze Facebookpagina een oproepje om foto’s van het eindresultaat van jouw babykamer te delen. Vandaag zie je de babykamer van Bart en Charell die zij hebben ingericht voor hun nog ongeboren zoontje en lees je een kort interview met Charell over het inrichten van de babykamer.

1. Voor wie heb je deze babykamer ingericht?

Wij hebben deze babykamer ingericht voor ons eerste kindje! Vandaag zijn wij precies 32 weken in verwachting van onze zoon! Zijn naam is natuurlijk nu nog geheim, dit blijft een verrassing tot dat onze zoon geboren is.

2. Hoe vond je het om de babykamer in te richten?

Wij vonden het geweldig om de babykamer in te richten. Eerst samen op internet zoeken naar een mooie kamer. Wij wisten meteen dat we de Babykamer Brent Oldwood van Babypark wilden. Toen we eenmaal bij Babypark voor dit kamertje stonden waren we meteen verliefd! Wat een mooie kamer… stoer maar straalt tegelijk ook veel warmte uit. Dit is wat wij belangrijk vinden voor zijn kamertje! Wij willen ons kindje heel veel warmte en liefde geven, hoe fijn is het dat dit terug komt in zijn slaapkamer. Toen de babykamer geleverd werd werden wij erg blij! Wat maakt dit het tastbaar dat er een lief, mooi en klein baby’tje in mijn buik zit. Het liefst kijken we elke dag even op zijn kamer, het is geweldig!

babykamer

3. Wat is jouw favoriete item uit de babykamer en waarom?

Ons favoriete item uit de babykamer is het matras! Wij hebben een Kidsmill Babyflow Modulair matras gekocht bij Babypark met 3 blokken. Hierdoor kan het matras aangepast worden aan ons kindje. Wij vinden het heel belangrijk dat hij lekker en veilig in z’n bedje kan slapen. Stiekem zijn wij als ouders best een beetje jaloers op dat matras, het voelt heerlijk! Het liefst sta ik aan de commode. Heerlijk met alle mooie spulletjes rommelen en ruiken aan de Zwitsal doekjes. We kunnen niet wachten tot ons zoontje er is.

4. Heb je een favoriet merk voor het inrichten van de babykamer?

Mijn favoriete merk is Baby’s Only, wat een mooie collectie is dat. Wij zijn helemaal weg van de beige en witte kabel collectie. Ons kamertje is daar helemaal op aangepast. Zelfs de beige muurverf is van Baby’s Only! Dekentjes, sterren, aankleedkussen, badcape et cetera. Er zijn ook hele mooie kleertjes van, deze staat nog op mijn verlanglijstje.

5. Is er verder nog iets wat je wilt vertellen over de babykamer?

Wij zijn heel erg blij met de aankoop van deze babykamer. Precies geworden zoals wij wilden! Alles is gekocht bij Babypark en de service was perfect. Bezorging en montage is super! Binnen een paar uurtjes stond alles klaar. En sindsdien kunnen wij genieten van deze mooie babykamer!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *