MENU

Reacties (0) Producten

7 babybedjes om verliefd op te worden

babybed
Bron: Done by Deer

Geloof jij in liefde op het eerste gezicht? Liefde op het eerste gezicht kan voorkomen bij mensen, maar ook bij interieur items. Iedereen wordt wel eens op slag verliefd op dat ene item dat je vervolgens perse wilt hebben. De onderstaande 7 babybedje hebben allemaal ‘iets’ waar je direct voor kunt vallen. Kijk mee en ontdek of het ledikant of de wieg waar jij op slag verliefd op kunt worden er tussen zit!

babybed
De Leander hangwieg is één van de weinige wiegen die je kunt ophangen aan het plafond. Dankzij de schommelende bewegingen en de ovale vorm voelt je kindje zich veilig en geborgen in de Leander hangwieg die je kindje doet denken aan de veilige plek in de baarmoeder. Dit babybedje is verkrijgbaar voor €215,- en wordt geleverd inclusief een matras. Het hemeltje en de wiegstandaard zijn apart verkrijgbaar.

babybed
Zie jij het Kids Factory Glamour Pronkstuk Ledikant helemaal zitten als babybed voor je kindje? Dit chique ledikant is gemaakt van de beste materialen en is echt het pronkstuk van de babykamer. Het ledikant heeft een handig krukje aan de zijkant waar jij plaats kunt nemen om je baby in slaap te sussen. Het Kids Factory Glamour Pronkstuk Ledikant is verkrijgbaar voor €999,-.

babybed
Het Sixties ledikant is één van de favorieten van onze klanten. Velen hebben hun hart al verloren aan het jaren ’60 design met de eigenwijs uitstaande pootjes. Het ledikant is verkrijgbaar in een 60 x 120 cm en een 70 x 140 cm uitvoering. Bij het grootste formaat zijn handige juniorzijden inbegrepen. Het Sixties ledikant is verkrijgbaar in een matte en hoogglans uitvoering. De pootjes kunnen worden geleverd in de kleuren naturel en walnoot.

babybed
Het Sebra Kili Meegroeibed is verkrijgbaar in 4 kleuren: pastel blue, dark grey, pastel girl en white. Het babybedje is geschikt vanaf de geboorte van je kindje en groeit mee tot ongeveer de 7e verjaardag. Je hebt dus jarenlang plezier van dit bijzondere babybed dat is ontworpen door Viggo Einfeldt! Het Sebra Kili Meegroeibed is verkrijgbaar voor €799,-.

babybed
Met de Chicco Next to Me Wieg is je kindje altijd heel dicht bij je. De zijkant van dit babybedje kan open worden gerist zodat je het wiegje strak tegen jouw bed aan kunt schuiven. Bovendien is de wieg in hoogte verstelbaar zodat jullie comfortabel samen kunnen slapen. De wieg is verkrijgbaar voor €219,- in diverse kleuren.

babybed
Het Done by Deer Ledikant is nog niet zo lang op de markt maar is nu al een topper. Het babybed heeft een standaard afmeting van 60 x 120 cm en is verkrijgbaar in vier kleuren: powder, blue, grey en white. Zoals je op de bovenstaande foto ziet is er een juniorzijde verkrijgbaar waardoor je extra lang van het babybedje gebruik kunt maken. Het Done by Deer ledikant is verkrijgbaar voor €599,-.

babybed
De Moses wieg straalt door eenvoud. Voor de gebreide bekleding kun je kiezen uit de kleuren wit of grijs. Zowel de wiegstandaard als het hemeltje zijn apart verkrijgbaar zodat je dit babybedje helemaal kunt samenstellen naar jouw wensen. De prijs van de Moses wieg is afhankelijk van de door jou gekozen mogelijkheden.

Op welk babybedje ben jij spontaan verliefd geworden? ❤

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *