MENU

Reacties (0) Producten

6x hippe tipi tenten voor kids

Tipi tent kind
Bron: Life Time

Tipi’s zijn hip! Een tipi tent is de ideale speelplaats voor een kindje en prikkelt de fantasie. Een tipi kun je op verschillende plekken neerzetten. Dat kan buiten in de tuin, maar ook binnen in de kinderkamer of woonkamer. De tipi’s zijn gemakkelijk op te zetten en weer af te breken wanneer je de ruimte die de tipi inneemt ergens anders voor nodig hebt. In deze blog laten we 6 hippe tipi tenten voor kinderen aan je zien. Kijk maar mee!
tipi tent kind
De bovenstaande KidsDepot Tipi Tent Wieber Mint is naast de populaire kleur mint ook verkrijgbaar in het roze en het blauw. De pasteltintjes en de grafische ruitvormen zijn helemaal hip en maken deze tipi een wel heel vrolijk exemplaar. Hier doe je je kindje vast een plezier mee! De tipi is verkrijgbaar voor €79,95.

tipi tent kind
Met het neutrale design van de Roommate Hippie Tent Naturel kun je alle kanten op. Deze kleur is perfect met andere kleuren te combineren en kan zowel in de woon- of kinderkamer worden gebruikt. Ben je creatief? Dan leent deze tipi zich uitstekend voor het versieren van vrolijke applicaties! De Roommate tipi is verkrijgbaar voor €160,-. tipi tent kind
Met de Childwood Tipi Tent Zigzag blijven we nog even in de indianen sfeer dankzij het grafische zigzag printje. Naast de zigzag print is deze tipi tent ook verkrijgbaar in een wit-grijze versie met horizontale strepen. Beide varianten kosten €89,95. Dankzij de neutrale kleuren is de Childwood tipi geschikt voor zowel jongens als meisjes en matcht de tipi prima met je interieur.

tipi tent kind
De Life Time Tent Camp Canyon €254,- is een aanwinst voor stoere kinderkamers. De tipi is gemaakt van stevig materiaal en heeft een natuurlijke uitstraling. Op de foto zie je een kinderkamer met een outdoor thema. Hier past de tipi natuurlijk perfect bij, maar de Life Time tent is ook heel goed te combineren met andere stoere thema’s. Deze tipi is verkrijgbaar voor €254,-.

tipi tent kind
Alle stoere jongens, opgelet! De Colorique Tipi Tenthouse verdient een plek op jouw verlanglijstje. Deze stoere tipi heeft een legerlook. Daar ga je heel veel spannende avonturen in bleven! De tent is gemaakt van stevig materiaal en is voorzien van twee raampjes. Deze tipi is verkrijgbaar voor €285,-.

tipi tent kind
Tenslotte laten we je kennis maken met de Life Time Pocahontas Tipi Tent. Deze opvallende tipi is de droom voor ieder meisje en verdient een plaats in een mooie meisjeskamer. De tent kan gebruikt worden als speeltent of als huisje voor over het bed. Hierdoor heeft je dochter jarenlang plezier van deze tipi. De tent is verkrijgbaar voor €254,-.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *