MENU

Reacties (0) Producten

6 buggy’s die geschikt zijn als handbagage

buggy handbagage
Bron: GB

Wellicht ga jij deze zomer heerlijk op reis met het vliegtuig. Dan moet je, zeker als je kinderen hebt, aan heel veel dingen denken. Eén van deze dingen is in de meeste gevallen ook het meenemen van een stevige buggy zodat je kindje goed vervoert kan worden. Ook op het vliegveld is het handig als je de buggy mee kan nemen tot aan de gate en dus als handbagage in het vliegtuig.

Hoe weet je welke buggy’s geschikt zijn?

Natuurlijk zijn niet alle buggy’s geschikt als handbagage in het vliegtuig. Maar hoe weet je nu welke buggy’s wel en niet geschikt zijn? Dit heeft Babypark al voor je uitgezocht. Wanneer je naar de buggy pagina gaat op onze www.babypark.nl vind je daar de filter “geschikt als handbagage” en daar kun je dan “ja” aanvinken. Alle buggy’s die geschikt zijn als handbagage komen dan in beeld.

De buggy’s voor handbagage uitgelicht.

1. Babyzen Yoyo buggy
De Babyzen Yoyo buggy is geschikt als handbagage. De Babyzen Yoyo buggy heb je in twee varianten, namelijk de Babyzen Yoyo 0+ buggy en de Babyzen Yoyo 6+ buggy. De eerste buggy is te gebruiken vanaf geboorte tot het kindje ongeveer 15 kg is. Hier wordt namelijk een reiswieg bij geleverd. De tweede buggy is te gebruiken vanaf 6 maanden. De buggy’s kenmerken zich aan hun lichte gewicht (6 kg) en handige draagbeugel. Deze draagbeugel is ook praktisch wanneer je kindje even niet in de buggy zit als je op reis gaat.

2. Cybex Eezy S buggy
De Cybex Eezy S buggy en de Cybex Eezy S Twist buggy  zijn te gebruiken vanaf 6 maanden tot je kindje 17 kg is. Daarnaast zijn deze buggy’s ook compatibel met alle Cybex en GB autostoeltjes. Dat is nog eens handig wanneer je je kindje even snel mee wilt nemen. De buggy’s zijn ingeklapt extreem klein en ook nog eens heel licht van gewicht.

3. Easywalker Mini Buggy XS
De Easywalker Mini Buggy XS is te gebruiken voor kinderen tot 15 kg. De buggy is super compact en met één hand uit te klappen. Verder heeft de buggy een verstelbare rug- en voetensteun. Kortom: de buggy is compact, lichtgewicht en flexibel.

4. GB Pockit Buggy
De GB Pockit Buggy is lang te gebruiken voor je kindje, namelijk vanaf 6 maanden tot je kindje ongeveer 4 jaar is. Deze buggy is extreem licht van gewicht (slechts 4,3 kg) en heeft opgevouwen zelfs de vorm van een handtas. Daarnaast kan hij opgevouwen ook nog eens zelfstandig staan. De ideale buggy om mee te nemen als handbagage dus!

5. Joie Pact buggy
De Joie Pact buggy is geschikt vanaf geboorte door het gebruik van een autostoel op het frame. De adapters die hiervoor nodig zijn worden met de buggy meegeleverddapters die hiervoor nodig zijn worden met de buggy meegeleverd De buggy is super snel en met één hand inklapbaar. De buggy is ook nog eens heel wendbaar waardoor hij extra geschikt is voor op vakantie.

6. Kees K2 Go buggy
De Kees K2 Go buggy is geschikt vanaf de geboorte. Deze buggy kan volledig plat wat erg comfortabel is voor je kindje. Daarnaast is de buggy ook voorzien van vering op de wielen waardoor hij soepel rijdt en dus ook op allerlei terrein in vakanties goed te gebruiken is. Ook de grote zonnekap is ideaal voor op vakantie.

Welke buggy kies jij als handbagage voor in het vliegtuig?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *