MENU

Reacties (0) Producten

6 accessoires voor de Tripp Trapp die je niet wilt missen

Tripp Trapp accessoires
Bron: Stokke®

De Tripp Trapp kinderstoel is al jaren één van de populairste kinderstoelen. De kinderstoel groeit steeds met je kindje mee en met de juiste accessoires kun je de Tripp Trapp al vanaf de geboorte van je kindje gebruiken. Ben jij je aan het oriënteren op een geschikte kinderstoel? Bekijk dan deze accessoires zodat je alles weet over de mogelijkheden van de Tripp Trapp:

  1. Newborn Set
  2. Baby Set
  3. Tray
  4. Table Top
  5. Kussen
  6. Gordel

In dit blogartikel hebben we deze 6 handige accessoires onder elkaar gezet met afbeeldingen en een korte uitleg. Wil je meer weten over een bepaalde accessoire? Klik dan op de link bij de desbetreffende accessoire of laat een reactie achter onder dit artikel.

Tripp Trapp accessoires

1. Newborn Set

De Tripp Trapp Newborn Set is een zitje voor baby’s dat je eenvoudig kunt bevestigen op de kinderstoel. Met de Newborn Set kunnen kindjes al vanaf de geboorte gebruik maken van de Tripp Trapp en hoef je dus niet te wachten totdat je kindje zelfstandig kan zitten. Zo kun je gezellig met het hele gezin – inclusief newborn! – aan tafel zitten.

tripp trapp accessoires

2. Baby Set

De Tripp Trapp Baby Set is de meest verkochte accessoire voor de Tripp Trapp kinderstoel. De Baby Set is geschikt voor kinderen die zelf kunnen zitten maar nog wel wat ondersteuning kunnen gebruiken. De Baby Set is verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de Tripp Trapp voor een perfecte match – of een combinatie met een opvallend contrast.

tripp trapp accessoires

3. Tray

Met de Stokke® Tray creëer je een eetblad voor de Tripp Trapp kinderstoel. De tray is gemakkelijk schoon te maken en kan eenvoudig worden bevestigd op de Tripp Trapp. Handig om te weten: deze accessoire kan alleen worden gebruikt in combinatie met de hierboven beschreven Tripp Trapp Baby Set.

tripp trapp accessoires

4. Table Top

Naast de tray is er ook een Stokke® Table Top verkrijgbaar. Dit is een eetblad dat je niet bevestigd aan de kinderstoel, maar een eetblad dat je met behulp van zuignappen bevestigt op de tafel. Bij de Table Top zit je kindje dichter bij je aan tafel dan wanneer je gebruik maakt van de Tray.

Tripp Trapp accessoires

5. Kussen

Met het Stokke® Tripp Trapp Kussen maak je de Tripp Trapp kinderstoel compleet. Het kussen is verkrijgbaar in allerlei leuke printjes en is gewatteerd zodat je kindje heerlijk comfortabel zit. Het kussen kan zowel met als zonder Baby Set gebruikt worden en kan bovendien worden uitgewassen in de wasmachine op 40°C.

tripp trapp accessoires

6. Gordel

Wanneer je een avontuurlijk kindje hebt die graag klimt en klautert dan is de Stokke® Gordel een uitkomst. Hiermee blijft je kindje netjes op z’n stoel zitten. Dat voorkomt ongelukken! Houd er rekening mee dat universele gordels voor kinderstoelen niet geschikt zijn voor de Tripp Trapp kinderstoel in combinatie met de Baby Set.

Welke accessoire zou jij niet kunnen missen bij de Tripp Trapp kinderstoel?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *