MENU

Reacties (0) Producten

5x een stoere babykamer voor een jongen!

Babykamer jongen
Bron: Snooze Baby

Weet jij het geslacht van je kindje al? En wordt het een jongen? Dan kun je in deze blog veel inspiratie opdoen voor typische jongens babykamers. Wil je toch liever meer weten over de meisjesbabykamers uit ons assortiment? Dan kun je het beste de blog lezen over de echte meisjesbabykamers uit ons assortiment.

Babykamer Vittoria

1. Babykamer Vittoria Grijs

De babykamer Vittoria Grijs kenmerkt zich door het eenvoudige en strakke design van de meubels. De meubels zijn neutraal van kleur waardoor ze perfect in ieder interieur passen. De babykamer Vittoria Grijs biedt veel opbergruimte. Zo heeft de kast twee deuren met achter de ene deur legplanken en achter de andere deur een roede. Ook de commode met haar drie grote laden is voorzien van veel opbergruimte. Deze babykamer is compleet met ledikant, kast en commode verkrijgbaar vanaf €599,-.

Babykamer Brent

2. Babykamer Brent Oldwood

De babykamer Brent Oldwood is een robuuste babykamer, wat natuurlijk erg goed past bij stoere jongens. Alle meubels zien er lekker degelijk uit! De commode bestaat uit drie grote laden die afgewerkt zijn met stoere en strakke handgrepen. De kast is eveneens voorzien van deze strakke handgrepen op de twee deuren. Daarnaast heeft de kast ook nog eens twee lades onderin om bijvoorbeeld wat speelgoed van je kindje in op te bergen. En zelfs het ledikant is nog voorzien van een lade, wat bijvoorbeeld super makkelijk is voor het beddengoed van je kindje. Deze babykamer is compleet met ledikant, kast en commode verkrijgbaar voor €899,-.

Babykamer Grey Wood

3. Babykamer Grey Wood

De babykamer Grey Wood is gemaakt van grenenhout en ziet er degelijk uit. Deze babykamer kenmerkt zich door haar strakke design en heeft iets weg van een Scandinavische stijl. De laden en deuren zijn niet greeploos te noemen maar de handgrepen zijn wel zo goed mogelijk in de stijl van de commode, kast en het ledikant verwekt zodat je ze nauwelijks kan onderscheiden. Ook deze babykamer is voorzien van veel opbergruimte met zelfs nog een extra lade onder het bed. Deze babykamer is compleet met ledikant, kast en commode verkrijgbaar voor €1.338,-.

Babykamer Long Island

4. Babykamer Long Island

De babykamer Long Island heeft een uniek design. Dit komt door de twee kleuren die deze babykamer heeft. De randen van de babykamer zijn namelijk afgewerkt met wit hoogwaardig materiaal en de rest van de babykamer bestaat uit houtskleur. Daarbij heeft de babykamer ook nog eens stoere handgrepen. De lades van de babykamer zijn voorzien van soft-close wat super fijn is als je kindje ligt te slapen en je graag heel zachtjes iets uit zijn of haar kast of commode wilt halen. Deze babykamer is compleet met ledikant, kast en commode verkrijgbaar voor €999,-.

Babykamer Sem Nautic Grey

5. Babykamer Sem Nautic Grey

De babykamer Sem Nautic Grey heeft een mooi lichtgrijs kleurtje. Daardoor doet hij wat liever en zachter aan dan de bovenstaande babykamers. Toch heeft deze babykamer wel een stoer design omdat de meubels zelf wel robuust en strak zijn. De grote stalen handgrepen versterken dit nog wat meer. Het ledikant is voorzien van een lade, evenals de kast. Ook de commode biedt genoeg opbergruimte met haar drie laden. Deze babykamer is met heel veel verschillende stijlen te combineren en is compleet. bestaande uit ledikant, bureau en kast, al verkrijgbaar voor €899,- .

Welke babykamer vind jij het leukst voor een jongen?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *